Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Openbox s3 mini hd

Zdravím Vás. Kto pomôže? Na StB mám najnovší firmware na ktorom by mal fungovať aj YouTube. Všetko fungovalo perfektne až mi zrazu YouTube prestal ísť. Stále mi vypisuje, že čakajte. No aj tak vôbec YouTube nespustí (nenačíta). :(čo s tým.? Vedeli by ste mi s tým pomôcť? Vďaka za každú radu.

majo1923
Registrace: 1/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Openbox s3 mini hd

A čo čakáš od lacného stb, aké zázraky?
Sú dve možnosti:
- buď budeš čakať, kým to ukrajinci opravia...
- alebo budeš YT pozerať iným spôsobom.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Problémy s youtube, které mění svoje sw rozhraní, má každé zařízení bez dobrého vývojového týmu, který dodá nový soft. Netýká se to jenom openboxů. Samozřejmě levnější zařízení mívá méně peněz na velký vývojový tým, který by mohl zajistit rychlý vývoj, tak to trvá déle, někdy dokonce furt.

Antonín
Registrace: 8/2005

z ktoreho satelity vysiela youtube, ked to nema podporu ? ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Na týchto prijímačoch to dlhé roky fungovalo ozaj dobre, raz za pár mesiacov to vypadlo, ale hneď sa objavil nový soft a hralo to ďalej.teraz je to ozaj zaujímavé, podla mojich skúseností to raz ide a raz nejde.Prípadne to nabehne, len to treba nechať dlhšie načítavať, ako kedy.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Je ale potřeba uznat, že na starším laciném boxu maká dodnes spousta lidí - poslední tuším fw191, je z února 2020.

konas
Registrace: 12/2014

Openbox s3 mini hd

Ďakujem za odpovede.

majo1923
Registrace: 1/2016

Nevie niekto, či Openboxáci nechystajú také niečo ako Openbox s3 ci ale už 4k?

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra