![]() |
|
Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy staženýchZdar! Dělá mi to tak nějak od ledna bez mého zásahu samo od sebe.... Filmy stažené z Stream Cinema mají na HDD anglické jméno, třebaže jsou dabované do češtiny a v Archivu se jmenují česky. Kde je problém? Reinstalovat cokoliv vnímám až jako poslední možnost.Xtrend ET8000 + Open ATV 6.1 + Archiv 1.2.2 |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...no , zase open atv ako vždy . tak ho vymeň a daj niečo iné , kde sa ti to bude zobrazovať korektne .ale , vlastne , ty vieš všetko , tak to u teba problém nebude. vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@BrumoTohle Open ATV tam mám od listopadu a psalo to česky. Píšu, že to začalo samo od sebe |
michalnew
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...Fanoušek sat.příjmu by tak infantilní dotaz nepoložil....Tvoje častá oblíbená odpoved ! |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...samozrejme , že od seba . veď to nezobrazuje korektne ani český a slovenský jazyk . robia to aktualizácie , poprípadne aj aktualny skin .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@BrumoAktualizace archivu jsem vypnul hned po instalaci, naštěstí mám historické zálohy image, tak se zkusím proskákat zpět. Bohužel s OpenPLI mi nejede nahrávání z Archivu vůbec... respektive jde, ale ne na vnitřní HDD, jen na externí |
michalnew
![]() |
|
@michalnewja sa spytam len jednu vec. Uz si kontaktoval autora ? |
ivan
Registrace: 8/2017 Příspěvků: 498 |
![]() |
|
@ivanjo, napsal jsem... ale myslel jsem zda nemáu někdo stejnou zkušenost.... naštěstí u ET8000 je jednoduchý flash i obnova a zálohuju pravidelně |
michalnew
![]() |
|
@michalnewA co ti odpisal autor sa mozes s nami podelit ? |
ivan
![]() |
|
@ivanPředpokládám, že nesedí u netu 24/7 i v neděli v osm ráno, Ty ano? |
michalnew
![]() |
|
@michalnewpises ze mas problem od ledna a checes nam nakukat ze autor teraz v breznu pride sem na Parabolu kvoli tebe ?A ano, ako vidis aj ja ako iny sedim v nedelu rano u netu aj ked nie som autor. A pre vsetkych, na problemi s pluginom ArchivCZSK mate stranku https://github.com/mtester270/archivczskpremium/issues . Snad som tym neporusil nejake pravidlo, ak ano tak sa ospravedlnujem. |
ivan
![]() |
|
@ivanProč by chodil na Parabolu? (to by si teda pomohl)Napsal jsem mu přes Github. |
michalnew
![]() |
|
mimochodem......ani obnova image z prosince 2019, kdy se mi prokazatelně zobrazovaly české názvy, nepomáhá... takže je problém na druhé straně... |
michalnew
![]() |
|
@michalnewnajprv napisesPředpokládám, že nesedí u netu 24/7 i v neděli v osm ráno, Ty ano? a teraz Proč by chodil na Parabolu? (to by si teda pomohl) Napsal jsem mu přes Github. Nezda sa ti ze si nejak si protirecis ??? Ja myslim ze sa len vyhovaras a keby si mu napisal na github, na ktory som dal vyssie odkaz tak by tam bol zaznamenany ten tvoj ISSUE s problemom ale nejak ho tam nemozem najst. No nic, nemam chut pokracovat v tejto fraske. Peknu nedelu prajem. ![]() |
ivan
![]() |
|
@michalnewAutor se stará o jím udržovanou a aktualizovanou premium verzi. V podpisu máš Archivy 1.2.2 což je základní bezplatná, neudržovaná verze. Nevím proč by ti měl odpovídat |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...mtester s tvojim aktualným skínom a image , nemá nič .sú dve verzie archívu . tak ktorú máš ? vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@ivanJá ji pěknou mám, zdar |
michalnew
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...Třeba proto, že jsem předplatitel? |
michalnew
![]() |
|
@Brumo1.2.2... blbne to i se starší, 1.1.0. nainstalováno přes Telnet ze stránek Githubu |
michalnew
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...tak vymeň image , alebo sa popozeraj po inom skine .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
![]() |
|
@BrumoProblém je ten, že ET8000 moc image nemá (myslím po 2014 roce a do těch prehistorických se nechci pouštět).... OpenPLI (ani verze 6x ani 7x) nenahrává na vestavěný HDD vůbec, pak zde máme jen OpenVIX. Jiný firmware pro ET8000 prostě není |
michalnew
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...sice to nepouzivam, ale je vylucene ze autor chcel aby film mal nazov pod akym prisiel na trh v CR alebo SR? Neviem. Ale v com je problem filmy pozeras alebo citas?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...Prosím Tě neříkej, že poslední image pli nenahrává na hdd, problém bude spíš v tom, že ho nemáš připojený nebo špatně zadané "cesty" k nahrávaní...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@liquereproblém je ten, že anglický název a český překlad jsou dost odlišné, samozřejmě díky našim "kreativním" překladatelům :-) |
michalnew
![]() |
|
@tukanMáš ET8000?Fakt mi to nejde, vyskakuje mi chybová hláška... taky mě to mrzí, neboť mi vždy přišlo PLI lepší, než ATV |
michalnew
![]() |
|
RE: Plugin Archiv CZ/SK anglické názvy stažený...Ono niekedy ten nazov ani nie je preklad ale vymyslena blbost, nejedne film sa tyk vola inak u nas ako inde .... ale toto je casto aj krajinach nasich vzorov na zapad od nas .....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |