![]() |
|
Internetový radiopřijímač Technisat DIGITRADIO 143Máte někdo praktickou zkušenost s tímto strojem?Internetový radiopřijímač Technisat DIGITRADIO 143 CD Děkuji za odpovědi. |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Internetový radiopřijímač Technisat DIGITR...Ja mam doma 140 |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
@mcm1.....a tvoje zkušenosti jsou jaké? |
Mirko.
![]() |
|
RE: Internetový radiopřijímač Technisat DIGITR...https://lukasstepanek.cz/produkty/digitalni-radia-technisat/internetova-dab-fm-radia-technisat/technisat-digitradio-140/ |
figmar
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Internetový radiopřijímač Technisat DIGITR...Potrebuješ to do nejakej hifi zostavy? Ak nie, ja by som Ti doporučil už niečo takéto Google Nest HUB. https://www.youtube.com/watch?v=jBn-Qd0cgHoCez blutooth to spáruješ s hifi zostavou a môžeš na tom počúvať internetrádiá, spotifiy a pod. A ešte aj oveľa viac, môžeš si to aj hlasom ovládať napr. A pomaly rozširovať svoj smart home. ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
RE: Internetový radiopřijímač Technisat DIGITR...Myslim si,ze tieto funkcie dokaze priemerny AV receiver a daleko viac,toto je len predrazena krabicka |
kadko
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Internetový radiopřijímač Technisat DIGITR...Děkuji za odpovědi, ale můj dotaz byl , jaké máte zkušenosti, myšleno konkrétní a osobní!!! |
Mirko.
![]() |
|
RE: Internetový radiopřijímač Technisat DIGITR...Mě by tato zkušenost taky zajímala. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
@Mirko.Neviem akú skúsenosť myslíš? Čo Ťa zaujíma. Funguje na tom všetko, čo by mal fungovať. Aj parametre sú také ako sú uvedené. Mal som na vyskúšanie 140-ku, objednal som si to kvôli rozmeru, lebo mi pasoval do hifi veže. Ale nakoniec som v 14 dňovej lehote vrátil, lebo som sa rozhodol na také riešenie ako som uviedol vyššie. A súhlasím s názorom, že predražená vec. Tie funkcie zvláda obyčajný napr. mobil/tablet s Androidom prepojený cez bluetooth na nejaký reciver.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersk...netuším, co ti na mém dotazu není jasné! |
Mirko.
![]() |
|
@petersk, @Mirkopeter, a načo je ti potom hifi veža. Však mobil má tiež repráky.Načo je niekomu BMW, je to predražená kára, veď Dacia má tiež 4 kolesá a väčší kufor než X5-ka. Tiež som nevidel - ale možno je taký - mobil s DAB+. Prečo sa kupujú krabičky na IPTV, veĎ to tiež určite ide cez mobil, môžeš zrkadliť display na TV a je to. NATO. V živote by som nechcel aby moje audio hralo cez mobil alebo iné podobné zverstvo. @mirko, osobnú skúsenosť nemám. Hľadal som včera na nemeckých fórach, panuje v podstate spokojnosť, doporučený je skôr typ 140. 143 nie je novšia ani vyššia rada ale má inú funkcionalitu v niektorých streamovacích službách. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@Mirko.Celkom nie je mi jasné čo chceš vedieť, že očakávaš podrobný popis, čo ako funguje, či kvalitu zvuku alebo čo? Ja Ti iné neviem k tomu napísať, že parametre, čo sú uvedené u tohto výrobku sú reálne a funguje na ňom všetko dobre a spoľahlivo čo je uvedené.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Dagy2Tak je to Tvoj názor, ja som na ten box nič zle nepovedal. Len keď som začal ďalej hľadať tak som prišiel na riešenie, čo mne vyhovuje. A zase BMW a Dacia v tomto prípade nie je adekvátne. A prečo sa k tomu vyjadruješ, keď ani prd o tom nevieš? On chce vedieť reálne skúsenosti nie na nete googliť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Dagy2Jo, Němci mají rádi svoje výrobky.... Já několik let provozuji Sangean, v této kategorii není velký výběr (Hama, Sangean, Technisat) Mám na mysli šířku krabice cca 430mm a možnost FM, DAB, int. radia. Tak "babo raď" |
Mirko.
![]() |
|
@Mirko.Ešte poznám toto: https://www.amazon.com/Ocean-Digital-Internet-Component-Bluetooth/dp/B07FXHSW6HKamarát to má, funguje to bezvadne. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskJo, díky, ale nemá DAB |
Mirko.
![]() |
|
@Mirko.Ale má, len v popise na amazone to nie je uvedené.https://www.oceandigitalshop.com/wr-10 T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskno vyjadrujem sa k takym tym reciam ze je nieco predrazene a ide to aj na mobile. zjavne kolega nema problem s cenou.ocakaval by som tvoje hodnotenie ci ide napriklad spolahlivo stream zo siete a nastavenie predvolieb, aku citlivost ma DAB, komfort ovladania apod. co citam u niektorych prijimacov je problem so stratou predvolieb streamov. tiez podla vsetkeho 140 je na tom lepsie ako 143. tp pisu inde ludia ktori tieto prijimace vlastnia. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
@Dagy2Že je to predražené, to je môj názor, že to čo vie, vie aj mobil tiež je môj názor. A kto čo kupuje nie je môj problém. Mne je to jedno. Už som písal, že ako som tú 140-ku mal tak so streamom a s nastavením predvolieb nebol problém ani s ich stratou. DAB neviem, lebo som ho neskúšal. Ale určite sa niekto vyjadrí, kto ho mal viac ako 7 dní, alebo ho má aj teraz.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Dagy2Ale nejako mám také tušenie, že Mirko to už kúpil, len potrebuje potvrdiť, že dobre kúpil![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
peterskAle nekoupil, vždyť píši, že provozuji Sangean a již nějaký čas. Mám i to štěstí, že delší dobu přijímám DAB z Milešovky, nyní přemístěno na Kukla!!!!!! |
Mirko.
![]() |
|
@Mirko.Aha chápem.a Sangean nemá DAB, preto ho chceš vymeniť?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskMám Sangean WFT-1Di , ten má vše, včetně DAB (šířka 430) , je již starší, tak se rozhlížím, zač ho vyměnit. Ani ve svém věku nestagnuji!![]() |
Mirko.
![]() |
|
@Mirko.No ja by som kvôli tomu, že je ten Sangean starší by som ho nevymenil za Technisat. Ten Technisat neviem, či vie viac ako ten Sangean, ale zdá sa mi, že nie.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |