Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technibox UHD - S

Prezradí mi niekto, načo je dobrý UHD dvojtuner len s 1 CI slotom bez dekodéra ? Akože CONAX je nepoužiteľný, mám Antik sat a jediné čo mi chýba u Technisatu čo mám, je HEVC. Tento ho síce má, ale bez aspoň 2 dekodérov je pre mňa nepoužiteľný ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technibox UHD - S

Dobre je to presne do takovychto recenzi, kde se to pochvali, ale uz se takticky zapomene ze je ten dvoj tuner pouzitelny jen pro FTA stanice... :laughing:

chocholos
Registrace: 11/2007

@Dzordzo

presne ako píšeš. A na Slovensku navyše okrem Conaxu sú ďalší operátori takže by si potreboval napríklad v jednom slote Nagru, v druhom Irdeto.
Prečo odstránili conax čítačku - ja by som tipoval že túto perfektnú radu dal výrobcovi niektorý z miestnych odborných pracovníkov.

Takže zatiaľ jednoznačne jednotka Technicorder STC čítačka conax + 2CI
pre abonentov Antik Digit STC s čítačkou Conax + CI

Dagy2
Registrace: 11/2010

@Dagy2

Príde mi to ako Skylink lobby, Aj podľa toho FastScan len pre Skylink. Cryptobox 750 resp. 8OO je už potom lepšia voľba, aj keď najlepšie bude asi počkať na CRB 850 ... CRB má okrem Orange a Pantelia FastScan na všetkých SAT operátorov na Slovensku...

Dzordzo

hovorite o tomto?

Menge Artikelnummer Bezeichnung Einzel Preis Preisnachlass Summe
1 1443861 TECHNISAT Digit Isio STC Smarter UHD/4K Receiver mit dreifachem TwinTuner, schwarz 324,90EUR

ma to
Verschlüsselung: CONAX, Nagravision, CI+

takze keine probleme

krikri
Registrace: 3/2010

za tie roky čo ikváči sem napísali sa ani nedivím , že sa prijímače robia len pre danú službu .
fastscan požadovali blbý a blbší . a ten fastscan je teraz všade ,ako nočná mora .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@krikri

Vidíš v nadpise vlákna ISIO ? Hovoríme o tomto:
https://www.parabola.cz/clanky/6806/technibox-uhd-s-dvoutunerovy-satelitni-uhd-prijimac/
A keby aj, druhý CI slot chýba obidvom - v Technisate to býval štandard ...

Dzordzo

V Technisatu byvalo standardem kde co, treba funkci dualdecrypt, ted to pusti na trh, vsude se tim chlubi a ono to nejde. A ta cena je primo das original. Kdo chce model s Conaxem tak jim nemcouri maji dost. A pro ty co cekaji na cryptoboxy 8XX, no ty jaksi nebudou, protoze pouzity procesor nepodporuje CI sbernici, fabrika by musela kompletne zmenit koncepci boxu, je to skoda ... ale doufam ze se snad nejak poresi, pokud bude tlak ze strany zakazniku.

koudelka
Registrace: 4/2009

další krám na trhu Rv Rv

marksony
Registrace: 3/2006

Technibox UHD - S

Technisat už není co býval, dnes je to jen předražená značka (jako ostatně mnohé ...)

Warpik
Registrace: 9/2016

@krikri, dzordzo

teraz je Digit ISIO STC / 2xDVB-S2, 2xDVB-T2 HVEC, conax + CI oficiálne za 299EUR.

Dagy2

@krikri, dzordzo

a za 280EUR v e-shopoch.
takže dôvod na nejaký technibox nie je keď o 20% lacnejšie mám kombo

Dagy2

@Dagy2

bez dvoch CI to už za tú cenu nemá význam ani ako ISIO. To už radšej 4xCRB 750 - 4K nie je ešte až tak nutné. A keď, tak 800 má čítačku lepšiu, než hociaký modul. Okrem DIGI vezme tuším všetko ...

Dzordzo

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra