![]() |
|
Vu uno 4k nahrané programymám dotaz používám tento satelitní přehrávač a chci se zeptat jestli jdou nahrané pořady zkopírovat třeba na flešku a pustit na jiné tv. Má stím nikdo zkušenost? Díky |
braveman
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
RE: Vu uno 4k nahrané programyJde to úplně v pohodě. Je třeba zkopírovat soubory s příponou *.tsOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Vu uno 4k nahrané programyPřipoj se na webif /zadej ip adresu vučka do prohlížeče/, na levé straně máš položku filmy, vyber film ktorý chceš a dej download a v pc umísti, kam chceš, třeba přímo na připojenou flashku, jde to i jinak, ale tohle je asi nejjednoduchší...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
saxon, tukandíky moc za pomoc to doma vyzkouším |
braveman
![]() |
|
@tukanPromim ze se ptam jak (nevhodné slovo) ale ten webif najdu kde. Diky |
braveman
![]() |
|
RE: Vu uno 4k nahrané programyNemusíš ho někde hledat, zadej svoji ip adresu do prohlížeče internetu /google, firefox, ex/ a objeví se. Kde zjistit ip adresu svojeho boxu? Menu, nastavení a hledej sít, tam to najdeš, záleží od image...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanIp adresu najdu. Diky |
braveman
![]() |
|
@tukanMoze zadavat IP ake chce ak nema aktivovane OpenWebif![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 512 |
![]() |
|
@bravemanAky image pouzivas? |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 512 |
![]() |
|
A je toJeště jsem se nesetkal, že by to image neměl aktivované, ale kdo ho ví, co tam má...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanUz mi to funguje aktivovany to bylo . Mam tam vti. |
braveman
![]() |
|
@bravemanMůj postup je tento: externí disk s nahraným pořadem odpojím od Vu+ přes VTi-nástroje-šipka vpravo-správa zařízení-odpojit , vyjmu a připojím ext.disk k PC, soubor .ts zkopíruju do PC a můžu s ním dělat co chci. |
starek
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@starekak máš v pc linux tak ano ak windows tak ho pc nevidí . jednoduhšie to bude cez total comander. a nemusí nič odpájať a pripájať .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@BrumoProč by disk Windows neviděly? Stačí jej mít naformátovaný na NTFS.Enigma2 s tím nemá žádn problém. ( A už dlouho ani Linux programy v PC ).Používám to tak od začátku, i na vestavěných discích. Tehdy stačil malý trik - na v počítači sformátovaném disku NTFS stačilo vytvořit adresář "movie", připojit ( nebo vestavět ) k settopboxu a hned se mohlo nahrávat. Tehdy jsem ten trik našel na internetu, když jsem nemohl ( mé první seznámení s enigmou ) přimět stroj k naformátování a nahrávání. Prodejce, co mi prodal Xtrend 9500, mi to nechtěl věřit, tvrdil, že přijímač spolupracuje jen s "linuxovými" formáty.Dnes už i koupené USB3 HDD externí disky jsou od výrobce často naformátovány v NTFS a ne ve FAT32. Ani nahrávky větší než 4GB z enigmy nejsou tudíž rozdělené, záznam je vcelku bez ohledu na velikost. |
DPetr
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
RE: Vu uno 4k nahrané programyFAT32 nepodporuje tuším víc jak 64 GB. Naformátovat ho jde klidně na několik Terra, ale nefunguje to. Spousta TV přijímačů s tím má dost velké problémy. Výrobce sice píše, že je tu podpora externích HDD, ale pokud mají větší kapacitu jak 64 GB, píše to většinou, že disk je plný a to i když filmy smažete.Externí disk/flash připojený k jakémukoliv E2 přijímači lze nasdílet přes Samba/Upnp a funguje jako LAN disk. Pak je úplně jedno, jestli je EXT nebo NTFS. Nebo se na něj lze připojit přes FTP, ale to bývá méně pohodlné a pomalejší. |
OrHoro
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 915 |
![]() |
|
![]() |