Quantcast

RTG TV expanduje do Afriky

| redakce | tiskobrázek k článku: RTG TV expanduje do Afriky

Mezinárodní televizní kanál Russian Travel Guide TV (RTG TV), který je věnován přírodě, vědě, kultuře a historii Ruska, začal testovat distribuční trasu pro diváky v Africe.

Stanice začala vysílat FTA v multiplexu RRsat na družici Amos 5 (17°E), na kmitočtu 11,920 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Vysílání je šířeno ve svazku West-Central Africa.

Afrika je dalším krokem v expanzi kanálu RTG TV. Stanice se již vysílá ve Finsku (Anvia Group, ve Spojených Arabských Emirátech (DU), Izraeli (HOT), Slovensku (Orange Slovensko), Turecku (Teledünya) a mnoha operátorů v Rusku.

Koncem dubna bylo na satelitu Eutelsat Hot Bird 13A (13°E) dočasně odkódováno vysílání RTG TV. Takže vysílání nyní mohou sledovat diváci v celé Evropě, severní Africe a na Středním východě. Obvykle je vysílání kódováno systémem Viaccess PC 4.0 a určeno pro poskytovatele pay-tv v Evropě.

Volné vysílání RTG TV na 13°E bude dostupné do 10. května 2012 a je součástí propagace stanice ve světě. Diváci se mohou těšit na mnoho premiérových titulů. Pro náruživé rybáře čekají pořady o rybolovu v řece Achtuba a největším jezeru v Evropě Lagoda.

technické parametry:

• Eutelsat Hot Bird 13A (13°E), freq. 11,623 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, FTA (obvykle Viaccess PC 4.0)

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články