Quantcast

Cyfrowy Polsat bude od 22.11.2012 šířit kanály Viasat

| redakce | tisk

22. listopadu 2012 se dokumentární kanály Viasat Explorer, Viasat Nature a Viasat History objeví na transpondéru satelitu Eutelsat Hot Bird (13°E) operátora platformy Cyfrowy Polsat.

Pravděpodobně ve stejný den budou stanice zařazeny do nabídky Cyfrowy Polsat pro koncové zákazníky. Od 1.3.2013 stanice Viasat Explorer, Viasat Nature a Viasat History budou vysílat pod společnou značkou s Polsatem.

Do konce února 2013 budou stanice Viasat Explorer, Viasat Nature a Viasat History vysílat souběžně ze satelitů Astra 4A (4,8°E) a Eutelsat Hot Bird (13°E). Dne 1.3.2013 budou původní distribuce na 4,8°E ukončena. Vedle změny satelitu a parametrů příjmu se změní i systém podmíněného přístupu - Nagra Media Access za původní NDS Videoguard. Kabeloví operátoři získají nové přístupové karty a dekodéry pro přístup k nové distribuční lince.

Viasat Explorer je dokumentární kanál pro muže vysílající 19 hodin denně. Viasat Nature přináší přírodopisné dokumenty pro celou rodinu. Stanice vysílá pořady mezinárodně uznávaných značek jako je BBC, Channel 4 a Parthenon. Kanál vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. Viasat History nabízí dokumenty o historii s cílem diváky současně bavit a vzdělávat. Kanál vysílá 24 hodiny denně.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články