Quantcast

TV Óčko chystá nový pořad NEW Look

| redakce | tisk

Televize Óčko odstartuje od pondělí 3. března s novým pořadem NEW Look. Hlavním tématem jsou proměny divaček a diváků, kteří projdou kompletní změnou image. Tváří pořadu je známá moderátorka Tereza Seidlová, která bude každý týden s nadhledem provázet osudy a proměnami přihlášených účastníků.

Pořad NEW Look se bude vysílat v premiéře každé pondělí od 21:45 na Óčku. Repríza je naplánovaná na sobotu ve tři hodiny odpoledne. První série lifestylového magazínu NEW Look bude mít osmnáct dílů. Mottem je „najděte společně s námi své nové já.“

Tento projekt mne oslovil, protože v současné době něco podobného u nás chybí. Několik dílů je už natočených a věřím, že se divákům budou líbit. Snažíme se dělat pořad zábavně, uvolněnou formou, tak aby si diváci těšili a samozřejmě se u nás i inspirovali,“ prozrazuje moderátorka Tereza Seidlová, která byla jasnou volbou při výběru moderátora. „Tereza je přesně ten člověk, který celému pořadu dodá nadhled, vtip a díky ní se budou u televize lidé dobře bavit,“ je přesvědčený dramaturg pořadu Jan Čtvrtečka.

O proměny diváků se postará tým zkušených profesionálů v čele s Honzou Kořínkem, který ke spolupráci přizval uznávanou vizážistku Klaudii Havlovou a nejlepší módní stylisty. „Pro mě a můj tým je tento pořad velkou výzvou. Nechceme za každou cenu dělat radikální změny. Základ všeho je si uvědomit, že každá žena je krásná,“ říká renomovaný kadeřník Honza Kořínek.

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články