Quantcast

Prima TV: VyVolení - přihlašování do castingu skončilo o včerejší půlnoci, přihlásilo se téměř 8400 zájemců

| redakce | tisk

Telefonní linka, na kterou mohli zavolat zájemci o účast v castingu na novou reality show Prima TV VyVolení, byla v provozu od 17. května do uplynulé půlnoci. Za tuto dobu se přihlásilo obrovské množství lidí ? v celkovém součtu je jich téměř 8400. Během včerejška se přihlásil rekordní počet zájemců ? přes 1200.

?Je to obrovský zájem, předpokládali jsme, že se lidé budou o naši reality show masivně zajímat, ale musím říci, že tento výsledek překonal i naše nejoptimističtější očekávání,? říká Radko Janoušek, manažer projektu VyVolení a dodává: ?Už od dnešního dne produkce našeho pořadu postupně kontaktuje zájemce o účast v castingu. Casting vypukne v nejbližších dnech, počítáme už s koncem příštího týdne. Castingy se budou postupně odehrávat v Brně, Ostravě a Praze.?

Televize Prima nasadí reality show VyVolení do vysílání v průběhu září letošního roku. V současné době je již vytipována vhodná lokalita pro stavbu vily, kde se bude tato show odehrávat. Vila se bude nacházet v Praze a práce na ní se v těchto dnech postupně rozbíhá. Právě tato vila se na dlouhé týdny stane domovem 10?15 účastníků hry o největší výhru, jaká se kdy u nás dala získat a která zaručí příjemný a pohodlný život na dlouhou dobu.

?Nebudeme zatím zveřejňovat, kde bude vila stát, ale až bude stavba hotova, rádi se s ní pochlubíme, protože půjde o unikátní záležitost ? vlastně dva domy v jednom. Vilu budou tvořit vnitřní prostory obývané účastníky reality show, nebude chybět sauna, jakuzzi či zahrada s bazénem. Vnitřní prostory budou ohraničeny vnějším pláštěm ? a právě v prostoru mezi bude technologické zázemí pro 25 kamer, které budou pozorovat soutěžící 24 hodin denně,? vysvětluje Radko Janoušek.

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV
FTV Prima, spol. s r.o.





Reklama




Vybrané články