Quantcast

Sport 5 bude vysílat WSM Ligu

| redakce | tiskobrázek k článku: Sport 5 bude vysílat WSM Ligu

Přání hokejových fanoušků bylo vyslyšeno. Na obrazovkách SPORT 5 se dočkají přímých přenosů z WSM Ligy. Diváci se mohou těšit na domácí čtvrtfinálová utkání kladenských Rytířů, která se hrají příští týden.

Od uvedení našeho magazínu Hokejová pětka, který mapuje dění ve WSM Lize a mládežnickém hokeji, registrujeme vzrůstající poptávku po přímých přenosech z druhé nejvyšší soutěže a jsme rádi, že konečně můžeme divákům oznámit - jdeme do toho!“ říká Radek Macháček, šéfredaktor SPORT 5.

Příznivci nejrychlejší hry na světě se mohou pro začátek těšit na úvodní dva čtvrtfinálové duely Rytířů Kladno, které se hrají v pondělí 29. února a v úterý 1. března. Oba přímé přenosy odstartují na SPORT 5 v 17:55. „Volba byla jednoduchá, protože Kladno má jako jeden z mála klubů WSM Ligy takové zázemí, které umožňuje televizní přenos vůbec vyrobit,“ vysvětluje Macháček. „Zatím jsme s Rytíři domluveni na prvních dvou čtvrtfinále, ale pokud se týmu bude dařit, určitě nezůstane jen u dvou živých přenosů.“

Jako spolukomentátor se při zápasech Kladna představí jeden z nejslavnějších Rytířů, Martin Procházka. Olympijského vítěze z Nagana vídají diváci pravidelně jako průvodce v hokejových magazínech. Teď se „Prochy“ přesune do role glosátora utkání.

Moc se na to těším. Ve WSM Lize se hraje hokej na velmi dobré úrovni a Kladno patří ke kandidátům na postup do extraligy,“ říká Procházka, který je připraven při zápasech potlačit své sympatie k bývalému klubu. „Lhal bych, kdybych tvrdil, že mi Rytíři nedělají radost. Hlavně David Stach, který v základní části překonal rekord v produktivitě. Play-off je ale jiná a neúprosná soutěž. A neúprosný budu i já při hodnocení,“ slibuje Procházka.





Reklama




Vybrané články