Quantcast

MTG získala práva na FA Cup, EFL Cup a EFL Championship

| redakce | tiskobrázek k článku: MTG získala práva na FA Cup, EFL Cup a EFL Championship

Švédská mediální skupina MTG (Modern Times Group) si upevnila postavení v severských zemích v oblasti sportovních práv. Společnost nejnověji získala exkluzivní mediální práva na FA Cup, EFL Cup a EFL Championship.

Dlouhodobá smlouva platí až do příštího desetiletí. MTG využije získaná práva na svých volných, placených stanicích Viasat a streamovací službě Viaplay.

MTG rozšířila své exkluzivní mediální práva na anglický fotbal FA Cup a Community Shield ve Švédsku a Finsku a od tohoto roku zahrnuje také Norsko a od příštího i Dánsko. Balíček práv se zvyšuje ze 48 na 80 zápasů ročně.

MTG také rozšířila svá výhradní mediální práva na EFL Cup a EFL Championship ve Švédsku a Finsku a dále pro Norsko a Dánsko od sezóny 2017/2018 až po konec sezóny 2021/2022.

Balíček práv MTG pro severní Evropu nyní zahrnuje práva na Ligu mistrů UEFA, anglickou fotbalovou PremierLeague, FA Cup, EFL Cup a EFL Championship, španělskou La Ligu, italskou Serii A, francouzskou Ligue 1 a dánskou Superligu. Přenosy se vysílají na volných programech MTG, placených stanicích Viasat a streamovací službě Viaplay. Práva se v jednotlivých zemích liší.





Reklama




Vybrané články