Quantcast

Eurosport Gold s přenosy z NHL

| redakce | tisk

Diváci v Rusku si mohli povšimnout, že na programech Eurosport 1 a Eurosport 2 v tomto a příštím týdnu nejsou uvedeny žádné přenosy z kanadsko-americké hokejové NHL. Fakticky oba Eurosporty nebudou vysílat v Rusku přenosy z NHL. Diváci je najdou na nové stanici Eurosport Gold.

Od pondělí 2. října 2017 je na Eurosport Playeru v Rusku možné místo obvyklého programu Eurosport 2 Russia možné sledovat nový sportovní kanál Eurosport Gold.

Program Eurosport Gold je identický s ruskou verzí Eurosport 2. V noci ze 4. na 5. října 2017 bude na Eurosport Gold odvysílán první přenos z NHL. Vysílací plán zápasů zůstane víceméně stejný jako v předchozí sezóně - v řádné sezóně 10 zápasů týdně.

Zatím není jasné u jakých ruských operátorů bude Eurosport Gold dostupný. Na platformě NTV Plus bude pokračovat distribuce Eurosport2 Russia - tedy bez zápasů z NHL.

Zatím není jasné, co je důvodem změny v distribuci NHL v Rusku. Společnost Media Alliance, která zastupuje kanály Discovery a Eurosport v Rusku, může chtít vyšší poplatky za kanál s přenosy z NHL. Proto vznikl nový kanál Eurosport Gold.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články