Quantcast

HBO vstupuje na portugalský trh

| redakce | tisk

Portugalské domácnosti mohou nyní sledovat populární a oceňovaný obsah HBO a vedle toho další pořady od renomovaných dodavatelů obsahu, dále filmy, dokumenty a rodinný obsah a to vše prostřednictvím nové služby HBO Portugal.

HBO Portugal je zcela nová streamovací služba, která je dostupná od pondělí na portugalském trhu. Divákům nabízí předplatné videa na požádání (VOD).

Služba je od svého spuštění dostupná na široké škále zařízení - od smartphonů, tabletů až po zařízení jako PC, LG TV, PlayStation 4, Android TV, Chromecast a Apple TV.

Vodafone Portugal je exkluzivním partnerem pro místní distribuci, díky čemuž zákazníci Vodafone Portugal mají přístup k streamingové službě prostřednictvím televizní služby Vodafone.

HBO Portugal nabízí zákazníkům více než 4500 epizod původního obsahu HBO jako Game of Thrones, True Detective, Westworld a Big Little Lies, populární klasické seriály jako Sex and the City, The Sopranos, The Wire and Girls a seriály od dalších dodavatelů obsahu Sky/Showtime, Sky/ Sundance TV), SyFy, CW, BBC America/ AMC.

HBO Portugal mohou zákazníci bezplatně testovat po dobu jednoho měsíce. Běžně bude HBO Portugal dostupné za 4,99 eur měsíčně na pěti různých zařízeních s limitem na dva souběžné streamy.





Reklama




Vybrané články