Quantcast

VU+ Turbo SE - nový DVB-T2/C tuner od Vu+

| redakce | tisk

Výrobce populárních multimediálních set top boxů Vu+ přichází na trh s novinkou, která potěší všechny uživatele přijímačů Vu+, kteří hledají vhodný externí tuner pro terestrické či kabelové vysílání pro svůj přijímač.

Výrobce tyto požadavky vyslyšel a připravil "second edition" svého externího "turbo" tuneru pro rozhraní USB. Novinka nese označení vu+ Turbo SE.

Vizuálně je rozdíl nové verze turbo tuneru od první edice patrný na první pohled. Zatímco starší verze turbo tuneru byla v krabičce, nová má již podobu klasického USB sticku.

Vu+ Turbo SE tuner pro USB rozhraní pro přijímače Vu+ (foto: hm-sat.de)
▲ Vu+ Turbo SE tuner pro USB rozhraní pro přijímače Vu+ (foto: hm-sat.de)

Nový Vu+ Turbo SE tuner si klade za cíl poskytnout divákům rychlý příjem terestrického (DVB-T/DVB-T2) a kabelového vysílání (DVB-C) bez velkých prodlev a to prostřednictvím vysokorychlostního rozhraní USB 2.0.

Divák s novým tunerem může sledovat programy šířené DVB-T/T2/C, nahrávat programy v běžném formátu MPEG/TS, využívat časový posun (timeshift), vyhledávat programy, přijímat doplňkové služby jako je EPG, teletext, DVB titulky. Tuner má podporu v nejnovějších linuxových ovladačích.

zdroj: hm-sat.de





Reklama




Vybrané články