Quantcast

Skylink 7 slaví narozeniny a Černý baron se vrací na obrazovky

| redakce | tisk

Provozovatel česko-slovenské internetové a satelitní platformy Skylink začíná se svým programem již třetí rok vysílání. Televizní stanice Skylink 7, dostupná exkluzivně zákazníkům Skylinku, slaví tento týden narozeniny.

Co zajímavého za více než 700 dní vysílání nabídla?

Stanice přišla na svět 7. února 2019 ve spolupráci s vysílateli placených stanic a postupně nabídla i vlastní obsah. Jako první uvedla komediální seriál Vítejte ve Švédsku a sportovní drama Domácí hřiště. Následovaly další seriály, a ne jen tak ledajaké, ale rovnou z originální produkce stanice Canal+. První vlaštovkou se stalo napínavé Zmijovisko a následovalo hned několik dalších titulů - například špionážní seriál Nelegální nebo politické drama Černý baron.

Černý baron. Druhá série již běží na Skylink 7 (foto: M7 Group)
▲ Černý baron. Druhá série již běží na Skylink 7 (foto: M7 Group)

Skylink 7 odvysílá i druhou řadu dobře hodnoceného seriálu Černý baron. Síť intrik francouzské politické scény se začal rozmotávat 5. února ve 20:15 hodin. Seriál běží v reprízách a první díl druhé série se vysílá v sobotu ve 14:15 hodin, v neděli v 18 hodin, v pondělí v 6 a ve 12 hodin, v úterý v 19, ve středu v 7, 13 a 23 hodin, ve čtvrtek v 10:50 a v 16:50 hodin.

Na další novinky se mohou zákazníci Skylinku těšit již velmi brzy.

Vybrané seriály z programu Skylink 7 lze sledovat i v internetové televizi Skylink Live TV, kterou mají všichni zákazníci v ceně svého balíčku.

technické parametry - Skylink 7:

Astra 3B (23,5°E), freq. 12,344 GHz, pol. H, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články