Quantcast

Ženský fotbalový kanál odstartoval. V Africe

| redakce | tisk

W-Sport je koncept ženského sportu, který zahrnuje nepřetržitý lineární televizní kanál v subsaharské Africe. W-Sport je k vidění v 16 zemích regionu, včetně Tanzanie, Keni, Jihoafrické republiky, Botswany, Nigérie, Ugandy a Ghany.

Jako distribuční partneři jsou uvedeni provozovatel satelitní placené televize Azam TV a operátoři Telekom One, Deod TV, Airtel Africa a Glo TV. Další partneři budou brzy oznámeni.

Vysílání W-Sport zahrnuje kombinaci živých sportovních přenosů, magazínů a archivních záběrů.

Stanice W-Sport (foto: W-Sport/satkurier.pl)
▲ Stanice W-Sport (foto: W-Sport/satkurier.pl)

Očekává se, že W-Sport bude vysílat až 7 přímých přenosů fotbalových zápasů týdně, včetně anglické Barclays Women's Football League, německé Frauen Bundesliga, italské Serie A, nizozemské Vrouwen Eredivisie nebo australské W-League.

Vedle toho se letos na podzim bude živě vysílat FIBA 3×3 Women's Series, šampionát motorsportu W Series, Super League Triathlon, Extreme E, Athletes Unlimited Volleyball, Softball a Lacrosse ze Spojených států nebo události z UCI WorldTour Paris-Roubaix.

Vizí provozovatele stanice W-Sport je být světovým lídrem v oblasti sportovního vysílání pro ženy a podporovat rovnost a rozmanitost. Cílem W-Sport je bavit, zaujmout a inspirovat diváky a novou generaci mladých sportovců a hráčů. Vysílání kanálu je přenášeno ze satelitu Eutelsat 7C (7° E) v africkém svazku.

zdroj: satkurier.pl + digitaltveurope.com





Reklama




Vybrané články