Quantcast

Sedm pokusů o životní změnu na TLC

| redakce | tisk

Jejich váha se pohybuje v rozmezí 200-400 kilogramů. Všechny se tak potýkají s těžkou formou obezity, která vážným způsobem ohrožuje jejich život. Sedm různých žen se proto rozhodlo vyhledat renomovaného bariatrického chirurga Dr. Charlese Proctera, který jim má provedením operačního zákroku pomoci zlepšit jejich fyzický i zdravotní stav.

Aby se tak ovšem stalo, musí hlavní aktérky ještě předtím překonat strastiplnou cestu. Vše přiblíží zbrusu nový seriál Příliš velcí (Too Large), který bude vysílat od 27. ledna každý čtvrtek kanál TLC.

Jednotlivé díly seriálu postupně představí příběhy sedmi různých žen, které chtějí pomocí speciální operace navždy změnit svůj dosavadní život. Úvodní speciální dvouhodinová epizoda například divákům poodhalí příběh dvou nejlepších kamarádek - Meghan, která váží 248 kilogramů, a Vanessy, jejíž váha je 220 kilogramů.

Seriál Příliš velcí uvede TLC (foto: Discovery)
▲ Seriál Příliš velcí uvede TLC (foto: Discovery)

Meghan se rozhodla bariatrickou operaci podstoupit, aby už v budoucnu nemusela být závislá na kyslíkové podpoře. Tímto krokem inspirovala Vanessu, která však zatím není zcela přesvědčená, že zvládne naplnit všechny požadavky, které doktor Procter vyžaduje. Ty se týkají především změny jídelníčku a nezbytného zakomponování cvičení do denního plánu, protože Meghan s Vanessou mohou podstoupit operaci pouze za předpokladu, že předtím shodí stanovený počet kil.

Životní změna tedy nebude tak jednoduchá, jak se možná na první pohled mohlo zdát. Meghan a Vanessu naopak čeká dlouhá a velmi náročná cesta, během které si budou vzájemně oporou. Zároveň však budou potřebovat podporu i dalších přátel, a hlavně členů rodiny. I to rozhodne, zda nakonec jejich příběhy vyvrcholí triumfálním úspěchem v podobě splnění vytouženého cíle!

Seriál Příliš velcí produkuje společnost Crazy Legs Productions.

zdroj: Discovery





Reklama




Vybrané články