Quantcast

Current TV expanduje do Itálie

| redakce | tisk

Televizní síť Current TV bude vysílat také v Itálii. Provozovatel stanice se dohodl se Sky Italia na vývoji lokalizované verze pro italský trh. Program se dostane k dalším 4,24 miliónům domácností. Current TV je nyní dostupný v 56 miliónech domácností na světě.

Italská verze Current TV odstartuje během jara a bude přizpůsobená specifikům místního trhu. Uživateli generovaný content na italské verzi Current TV bude využíván pro mutaci stanice v USA, Velké Británii a Irsku a v dalších zemích, kde bude v budoucnu vysílat.

Current TV odstartovala v roce 2005 s cílem dát mladým lidem příležitost v médiích. Síť jako první nabídla uživatelsky generovaný obsah, který nyní tvoří zhruba 1/3 vysílacího času. Dále televize vysílá široký rozsah relací - pořady o naučné literatuře, politice, životním stylu, hudbě a dalších. Ve vysílání se objevuje např. relace Infomania s humorným pohledem na denní události, SuperNews! animovanou politickou a sociální satiru a řada dalších. Předsedou představenstva Current TV je Al Gore, bývalý americký Vice President a spoluzakladatel televize.

Platforma Sky Italia vysílá přes satelity Hot Bird (13°E). Nabídka je kódována systémem Videoguard.





Reklama




Vybrané články