Quantcast

TV JOJ v březnu změní logo

| Tisk

logo Druhá největší slovenská komerční televize JOJ změní začátkem příštího měsíce logo. Novou grafiku včetně definitivní změny loga představí svým divákům 2.března (marca). Překlopení do nového vizuálu diváci zpozorují po hlavní večerní zpravodajské relaci - Noviny.

"Neplánujeme revoluci, podobu naší grafiky jsme hledali a myslíme si, že jsme ji tuto sezónu našli," řekl slovenskému webu Mediálne.sk mluvčí TV JOJ Ľudovít Tóth.

Nová podoba loga se na obrazovkách JOJky objevuje v upoutávkách již od září loňského roku. Dominantou nového loga je spirála, kterou doposud televize používala na pozici písmena O v názvu televize. Spirálu ve svém logu používá od zahájení vysílání - tj. od března 2002. Podoba s tehdejší spirálou TV Nova není náhodná. Dříve byla JOJka sesterskou televizí české TV Nova. Nové "čtvercové" logo je v červeném provedení.

TV JOJ doposud vlastní firma GRAFOBAL GROUP, a.s. Televize bude mít nového vlastníka. Stane se jím firma J&T MEDIA ENTERPRICES, která vlastní slovenskou zpravodajskou televizi TA3. V praxi to znamená, že si obě firmy vymění televize. Obě transakce musí schválit slovenská Rada pro vysílání a retransmisi (RPVR) a slovenský antimonopolní úřad.

Televize JOJ je dostupná na všech třech satelitních platformách Digi TV, SkyLink a UPC Direct.



Další informace:
* JOJ na narodeniny definitívne zmení svoje logo

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články