Quantcast

Rozšíření možností příjmu UPC Direct

| Tisk



SPORT1 PRO VEŘEJNOST
V pay-tv nabídce UPC Direct je vysílán oblíbený TV program SPORT1. Jedná se o prémiový kanál, který vysílá v češtině nebo slovenštině 12 hodin denně atraktivní fotbalové přenosy i další sporty. Největší zájem si SPORT1 získal vysíláním zápasů kanadsko-americké NHL. SPORT1 je možné si předplatit k základní programové nabídce "Rodina". To platí pro soukrommé osoby i firmy. Z důvodu ochrany autorských práv je příjem programů, tedy i Sport1, určen vždy jen pro jednu domácnost, kancelář a pod., bez možnosti veřejného šíření programů.

Od začátku května 2001 firma UPC nabízí možnost příjmu programu SPORT1 pro další - veřejné šíření, například pro Sport bary, restaurace, sportovní kluby i jiné zájemce. Cena za program SPORT1 zpřístupněný veřejnosti je stanovena na částku 1 995,-Kč včetně DPH měsíčně. K příjmu získá provozovatel opět přijímací komplet Philips, na přístupové kartě však bude zaktivován pouze program Sport1. Zájemci se mohou obrátit na prodejce a montážní firmy.



UPC DIRECT PRO HOTELY
Dalším rozšířením možnosti příjmu je zpřístupnění celé programové nabídky UPC Direct i právnickým osobám a organizacím pro možnost distribuce programů v hotelech, penzionech apod. Konkrétní cenové relace jsou závislé na typu společného rozvodu, počtu rozváděných programů i na jiných okolnostech. Zájemci - provozovatelé těchto hotelových a jiných zařízení mají možnost se obrátit s dotazy o konkrétních cenových podmínkách na prodejce a montážní firmy UPC Direct ve svém regionu.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články