Quantcast

Nové programy a změny v nabídce UPC Direct

| Tisk

 Dne 23.ledna 2001 nás společnost UPC mile překvapila rozšířenou nabídkou programů v paketu UPC Direct.

 Na kmitočtu 11875/H (SR 27500, FEC 3/4, satelit Astra 1) sevynořilo 5 nových programů. V krátkosti si je nyní představíme:

 TV3 CZ - česká TV stanice, která klade velký důraz na regionálnízpravodajství. Doposud mohli diváci vidět program TV3 přesterestrické vysílače (Praha, Hradec Králové, Jablonec nad Nisou,Nový Jičín), přes kabelovou přípojku a také ze satelituEutelsat 2F4 - paket Czech Link.

 HBO CZ - Home Box Office - Vaše domácí kino. Program, který Vámnabízí špičkové filmy, zajímavé dokumenty a atraktivníkoncertní vystoupení hvězd populární hudby. HBO přechází zkmitočtu 12304/H.

 TVN - volně vysílaná polská celoplošná komerční TV stanice.Kvalitními seriály, filmy a zábavou si jistě najde své fanoušky.TVN se stěhuje z kmit. 11992/H. Program TVN nabízí také konkurenčníCyfra+ Polska na satelitu Hot Bird. Volný signál TVN naladímev digitálu taktéž na Hot Birdu.

 Wizja Le Cinema - polská TV stanice pro podporu evropských filmů.Přesun z kmit. 11992/H.



 M2 - Magyar TV2 - volně vysílající druhý program maďarské veřejnoprávnítelevize. Totožný program naladíme i v analogu na Hot Birdu 12130/H.

 E! Entartainment - polská verze programu E! Zajímavosti znatáčení filmů, rozhovory s herci. Program se přesouvá z kmit. 11992/H.

 Z uvedených programů mohou čeští předplatitelé UPC Direct, kteří vlastní přijímač Philips, sledovat navíc pouze program TV 3. Program HBO byl do tohoto paketu přesunut z jiné frekvence. Ostatní nejsou určeny pro ČR.

 U jiných přijímačů s vestavěným dekodérem Cryptoworks (Humax 5510, 5500), nebo i dalších přijímačů s vloženým modulem Cryptoworks je možnost sledovat s předplatitelskou kartou UPC Direct i některé další programy uvedené v tomto článku.

Co řící závěrem?
Nabídka UPC Direct se rozrůstá - to uvítají současní abonenti UPC Directa i ti, kteří teprve o službě UPC Direct uvažují.parabola.cz





Přečtěte si také

Reklama




Vybrané články