Quantcast

Digitální TV od UPC přijímá 300 tisíc domácností

| Tisk

logo Počet zákazníků digitální kabelové televize UPC vzrostl za poslední tři měsíce o více 50 000 a v posledním lednovém týdnu prolomil třísettisícovou hranici. Je tak již o desítky tisíc vyšší než počet zákazníků tradiční nabídky analogových televizních služeb UPC. Zákazníci na digitální kabelové televizi nejvíce oceňují šíři programové nabídky a dodatkové služby, které umožňují digitální nahrávání až čtyř programů najednou (DVR) a příjem vybraných televizních stanic ve vysokém rozlišení (HDTV)

Digitální kabelová televize je mezi lidmi čím dál tím více populárnější cestou, jak si zabezpečit televizní služby skutečně na moderní úrovni,“ říká Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „a to mimo jiné proto, že neexistuje jednodušší způsob zaznamenávání televizních pořadů, které by byly pro zaneprázdněného člověka časově jinak nedostupné. Digitální televize UPC navíc přináší programy okolo osmi desítek televizních stanic, z nichž si vybere skutečně každý. A to je, spolu s největší nabídkou HDTV vysílání, pro dnešní domácnosti rozhodující.“



Podle telefonické ankety Klientského centra UPC hraje při výběru digitální kabelové televize stále větší roli i fakt, že zvolí-li si domácnost digitální televizi v doporučené kombinaci s internetem či telefonní službou, získá výraznou slevu.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články