Quantcast

eMTech EM 150

| Tisk

eMTechKorejský výrobce receiverů eMTech má ve své nabídce několik modelů, které mohou vyhovět specifikám místních trhů. Pro všechny méně náročné diváky může být zajímavý i přístroj pro příjem nekódovaných TV/R programů v digitálu. Takový model má ve své nabídce i eMTech pod označením EM 150.

Na předním panelu nalezneme tlačítko STANDBY, tlačítka pro přepínání programů, dále pak zelený 4číslicový 7mi segmentový displej. Zajímavostí je barevné provedení modelu. Celý přístroj je v tmavém provedení, přední panel je ve stříbrné barvě.

Na zadním panelu přístroje nalezneme výstup UHF modulátoru, 3 zásuvky cinch (1 x video, 2 x audio L+R), 2 zásuvky SCART, digitální audio výstup S/P DIF, komunikační rozhraní RS-232, LNB IN, LNB OUT (vhodné pro připojení dalšího přijímače /analogového či digitálního/) a nakonec vpravo nahoře kolébkový vypínač.

eMTech 150 je receiver pro příjem digitálních programů podle standardu MPEG2/DVB do kterého můžeme uložit až 4000 televizních a rozhlasových programů (max. 500 transpondérů) a to jak MCPC i SCPC kanálů v Ku ale i v C pásmu o symbolových rychlostech 1 ~ 45 Ms/sec. Přijímač podporuje automatické vyhledávání programů podle NIT informací či dle předdefinovaných kanálů. Nainstalované vybrané programy můžeme přidat do některé ze tří favoritních skupin programů (po max. 100 programech).

256ti barevné OSD menu je multijazyčné (mimo jiné v angličtině, němčině, francouzštině, španělštině). České OSD (zatím) chybí. Menu je rychlé.

Přijímač dále podporuje EPG (= elektronický programový průvodce), teletext a titulky. Nový software lze přenést pomocí souborů z internetu přes sériové rozhraní RS-232. EM 150 podporuje DiSEqC ve verzích 1.0 a 1.2.



ZÁVĚR
EMTECH EM 150 je přístroj pro příjem nekódovaných programů ze satelitu. Svým zaměřením je vhodný zejména pro nenáročné satelitní diváky.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články