Quantcast

Přijímače Arnion

| Tisk

ARNION UCCI-6410
Arnion UCCI 6410Na evropském trhu se v těchto týdnech objevil nový digitální receiver holandské značky ARNION. Model nese označení UCCI-6410 a má dva sloty Common Interface (CI). Velkou předností přijímače je i přítomnost vestavěného UCAS (universálního modulu).

Model UCCI-6410 má prostor pro vložení až 8056 TV a R programů s možností nastavení až 60 družic. Uživatelsky přívětivé 256ti barevné menu přístoje je multijazyčné a vedle angličtiny, němčiny, francouzštiny, ruštiny a dalších několika jazyků má OSD také v češtině.

Přijímač podporuje automatické vyhledávání TV a R programů a to jak MCPC, tak i SCPC signálů z Ku i C pásma. Naladěné programy můžeme zamykat, mazat, přesouvat či vybrané vkládat mezi oblíbené. Názvy naladěných programů můžeme měnit, stejně tak i jména sítí i družic.

Receiver dále nabízí časovač pro 8 pořadů, výkonný elektronický programový průvodce (EPG) s info o nynějším a následujícím pořadu, stejně tak i program na nejbližších 7 dnů (pokud stanice EPG vysílá). Na vybrané kanály můžeme nastavit rodičovskou pojistku.

Samozřejmostí přijímače je podpora výstupu zvuku v Dolby Digital. UCCI-6410 podporuje DiSEqC ve verzi 1.2.

Koncová cena pro Arnion UCCI-6410 se pohybuje okolo 500 až 550 euro. Díky podpoře českého menu je velmi pravděpodobné, že se přijímač objeví i na českém trhu.



PVR-7000 Tuxomedia
Arnion PVR-7000Mnohem zajímavějším se zdá být připravovaný digitální receiver Arnion, model PVR-7000 Tuxomedia.

Přijímač bude mít k dispozici 2 sloty Common Interface (CI) a 3 (!) universální moduly UCAS. Na předním panelu přijímače má být LCD display, podobně jako u receiveru DreamBox.

Receiver bude osazen procesorem IBM Power PC pallas PRO 250 Mhz/350 Mips s IBM koprocesorem 405GPR 266 Mhz. Přístroj bude mít i plně duplexní interní síťovou 100 Mbitovou kartu. Řídící software bude napsán na platformě Linux.

PVR-7000 má podporovat DVB-S a DiSEqC ve verzi 2.1. Přijímač by se měl na trhu objevit v březnu.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články