Quantcast

Magio Sat, Magio IPTV i OTT budou od května dražší

| Tisk

Společnost Slovak Telekom (ST) chystá zdražení televizních služeb poskytované pod značkou Magio na satelitu a internetu (IPTV i OTT). Vyšší ceny budou platit od května. Zákazníci se dočkají i nových programů.

Během druhého čtvrtletí se klienti operátora dočkají nových programů. Do nabídky budou zařazeny sportovní stanice JOJ Šport, dětská televize RiK TV a nový kanál skupiny Markíza zaměřený na kriminální produkci Markíza Krimi.

Další novinkou je rozšířený TV archív pro Magenta 1, který je zadarmo v této skupině - počet stanic ze zvýší z pěti až na 16 v HD.

Zákazníci získají i slevu na set top box na IPTV a OTT technologii a navíc ST nabídne klientům výhodnější cenu pro L a XL program v balíčku s internetem oproti samostatné službě.

Méně příznivou zprávou je plánované zdražení televizních služeb napříč všemi platformami Magio od 1.5.2022. Důvodem vyšších cen je rostoucí míra inflace, výrazné zvyšování cen energie a vstupních nákladů, které jsou klíčové pro poskytování služeb. Vedle těchto narůstajících nákladů se u televizních služeb zvyšují poplatky za vysílací práva domácích a zahraničních vysílacích společností.

Magio Sat

Satelitní televize Magio Sat bude dražší u balíčku M o jedno euro měsíčně. U vyšších variant L a XL se uplatňuje sleva při kombinaci s internetem.

ProgramCena samostatně
Magio Sat M11,90 eur
Magio Sat L17,40 eur
Magio Sat XL22,90 eur


▲ Tabulka č. 1 - Nové ceny za Magio Sat od 1.5.2022

Magio IPTV

Na technologii IPTV bude televizní služba Magio u balíčku M stát o 1,50 eura měsíčně více. Vyšší programové balíčky L a XL může zákazník získat za výhodnější cenu s internetem a zároveň i slevu na set top box.

ProgramCena samostatně
Magio Televízia M12,40 eur
Magio Televízia L18,40 eur
Magio Televízia XL23,40 eur


▲ Tabulka č. 2 - Nové ceny za Magio IPTV od 1.5.2022

Magio GO

OTT služba Magio Go bude u nejnižšího balíčku M o 1,50 eura měsíčně dražší. U vyšších programových balíčků se uplatní výhodnější cena podle využívání služeb v balíčku s internetem. Zákazník dostane i slevu na Magio Go Box ve výši 50 centů u programů L a XL.

ProgramCena samostatně
Magio GO M14,40 eur
Magio GO L20,40 eur
Magio GO XL25,40 eur




▲ Tabulka č. 3 - Nové ceny za Magio Go (OTT) od 1.5.2022

Vyšší slevy v Chytrém balíčku s TV a internetem

V rámci chytrého balíčku se budou zvyšovat balíčkové slevy a při TV službě v balíku navýší její sleva (resp. sníží její cena) o 50 centů. V případě, že má zákazník i internetovou službu, získá při ní další slevu 50 centů.

Pokud klient využívá dvě služby (internet + TV), bude navýšení balíčkové slevy o 1 euro (50 centů za internet a 50 centů za TV) a stejně i při triple play balíku s pevnou linkou (50 centů za internet a 50 centů za TV).

Nové ceny za televizní služby se týkají všech zákazníků ST a tedy jak nových, tak i současných. Vzhledem k tomu, že se mění smluvní podmínky, mohou stávající klienti odstoupit od své smlouvy, pokud nesouhlasí s těmito změnami, a to nejpozději do 30.4.2022.

redakce





Reklama




Vybrané články