Quantcast

Nickelodeon Ukraine Pluto TV volně dostupný v DVB-T2

| Tisk

Kanál Nickelodeon Pluto TV, který vysílá dětský obsah v ukrajinském jazyce, je od 5. května volně dostupný v zemském televizním vysílání DVB-T2 v Multiplexu 24 díky spolupráci společnosti Paramount s Digital Broadcasting.

Dosud byl dostupný pouze na satelitu a v nabídkách vybraných IPTV operátorů. Jeho vysílání, které běží bez reklam 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, si tak nyní může naladit téměř 98 % populace České republiky.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nickeldeon Ukraine Pluto TV (foto: Paramount)

Pop-up kanál Nickelodeon Ukraine Pluto TV nabízí obsah pro děti všech věkových kategorií v ukrajinštině, je zcela zdarma, bez reklam a vysílá nepřetržitě. Od 5. května je kanál v České republice dostupný v zemském televizním vysílání v DVB-T2 (multiplex 24), a to díky spolupráci společnosti Paramount (pod kterou spadají značky Nickelodeon a Pluto TV) a společnosti Digital Broadcasting. Jeho dostupnost v lineárním vysílání je prozatím plánována na tři měsíce.

Dosud mohli vysílání kanálu sledovat pouze zákazníci vybraných IPTV operátorů jako Vodafone Czech Republic (na pozici 135), O2 Czech Republic (na pozici 105), T-Mobile Czech Republic (na pozici 143) a sledovanitv.cz. Nickelodeon Ukraine Pluto TV lze dále naladit prostřednictvím volného satelitního příjmu. Zařazení kanálu do zemského televizního vysílání výrazně zvýšilo jeho dostupnost - oblíbené pořady jako SpongeBob v kalhotách nebo Tlapková patrola na kanálu nově naladí téměř 98 % populace České republiky.

Paramount zároveň nabízí další možnost sledování obsahu v ukrajinštině:



YouTube

Nickelodeon od tohoto týdne nabízí obsah v ukrajinštině na vybraných kanálech Nickelodeon a Nick Jr. napříč Evropou. Mezi dostupnými pořady jsou například SpongeBob v kalhotách, Plamínek a čtyřkoláci nebo Tlapková patrola.

Streaming

Ve Spojených státech i mezinárodně Pluto TV zároveň bezplatně poskytne reklamní prostor v hodnotě 2,5 milionu dolarů humanitárním organizacím. V Evropě je navíc v rámci Pluto TV v Německu, ve Švýcarsku, v Rakousku, ve Francii, ve Španělsku a v Itálii živě kanál Pluto TV Nick Ukraine. Ten nabízí dětem epizody z pořadů Nickelodeonu, jako jsou SpongeBob v kalhotách, Podvodníčci, Želvy Ninja, a to v ukrajinštině a zcela zdarma, bez nutnosti jakékoli registrace.

redakce





Reklama




Vybrané články