Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

TV5 Monde HD na 1W Intelsat 10-02 funguje?

Zdravim,
chcel by som sa len spytat, ci Vam idu kanaly na 1W z frekvencie 12643 V 28800 3/4 DVB-S2 8PSK. Tato druzica mi funguje normalne, ale tento balik resp. frekvencia nie. Mam tam nulovy signal. Malo by tam ist par kanalov aj FTA; ide mi hlavne o TV5 Monde v HD. Nikde inde to volne nejde (aspon podla prehladov). Chcem len zistit, ze ci je chyba u mna, alebo to tam uz nefunguje. Pisalo sa o tom minuly rok na jesen aj tu na parabola.cz
Dakujem za preverenie.
uživatel
kolle
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

TV5 Monde HD na 1W Intelsat 10-02 funguje?

Krkonoše - 105 R^
uživatel
SAT59
Registrace: 4/2015
Příspěvků: 114
Odpověď v diskusním vlákně
 

TV5 Monde HD na 1W Intelsat 10-02 funguje?

Ano slape...MT, E-85 multifocus, LNB Skymaster.

Αγνοώ τα ηλίθια!
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 8 040
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

chyba je

u teba, tá frekvencia mi ide v pohode na parabole PANORAMA 67 (čo nieje žiaden obor).
uživatel
Rasto1978
Registrace: 6/2010
Příspěvků: 943
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV5 Monde HD na 1W Intelsat 10-02 funguje?

Dakujem za reakcie. Neslo mi to do hlavy, tak si to radsej preverujem, ale vidim, ze to asi nie je ani slabsi transpoder. Zeby uz bol ten LNB nie uplne funkcny? Myslim, ze je to nejaky starsi Golden Interstar a ma tak okolo 10 rokov. Jedine ak by este diseqc prepinac, ale to sa mi nezda. Mam to inak tiez na multifocus a na kraji. Ale parabola je Gibertini 105.
uživatel
kolle
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kolle

na té 105 tce to musí jet jak z praku
já tenhle tp přijímám na t-90 úplně na kraji a funguje, ale o něco slabší TP to opravdu je. Napadá mě jestli nemáš špatně doladěnou parabolu, na 5°W je silný TP 12,648 V 30000 (fr. multistream) tak to zkus omrknout.

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
uživatel
gunter
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 856
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně
 

TV5 MONDE HD

Sever Moravy OK
uživatel
a2580123a
Registrace: 10/2014
Příspěvků: 193
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV5 Monde HD na 1W Intelsat 10-02 funguje?

U mě jede na 60 parabolu. :lookaround:

Skylink//1.9°+13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 619
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

TV5 Monde HD

U mě na 80 má velké vykyvy-výpadky,13°°/49.50
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 799
Odpověď v diskusním vlákně
 

TV5 Monde HD

Už to běží jako z praku
uživatel
korkoran
Registrace: 10/2006
Příspěvků: 5 799
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: TV5 Monde HD na 1W Intelsat 10-02 funguje?

Dik za vsetky odkazy. Musim to pozriet. Mam to na kraji tej paraboly; stred je na 13 stupnov vychod (hotbird). Mohlo by to byt slabsie, len mi nesla do hlavy ta nulova hodnota signalu pri tom TP. Ale hlavne viem, ze to realne funguje, takze problem bude niekde u mna.
uživatel
kolle
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 134
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kolle

to jsi ale zamlčel, že máš thor pověšený na té 105cm parabole, pak je třeba doladit si ten multifeed lnb thor směr vzhůru
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 451
Odpověď v diskusním vlákně
 

@hogofogo11

Ano, mas pravdu, na zaciatku som to nezmienil, moja chyba. Inak, celkovo ten multifocus bol dost problem povodne nastavit a ten LNB, z ktoreho ide 1W je naozaj dost hore - nad drziakom. Je to vyriesene tak, ze ako medzistupen a krajna pozicia je v drziaku zapojeny nefunkcny lnb, ktory tento drziak vlastne cez dalsi multifocus drziak (2 pozicny) predlzuje. Takze samozrejme, moze ist o pokles signalu pri niektorych TP, s tym ratam, len ako som pisal vyssie, som nerozumel tomu, ze tento TP mal nulove hodnoty. Chce to asi este lepsie doladenie alebo vymenu LNB. Ale aj tak dik.
uživatel
kolle
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 134
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra