![]() |
|
Editovací soft na hudbu*** Mimo SAT téma ***Zdravím vás všechny a omlouvám se předem,že zakládám nové téma mimo SAT a Dvb-t ,ale. Mám nahraný kopec hudby ze sat a z netu.Je toho skutečně moc a v jednom "tracku". Jsou to prostě několikhodinové nahrávky a rád bych něco "vystříhal" a něco nechal. Nemáte někdo tip radši na PC a nebo i na Android.Klidně i placené. Děkuju moc všem,kteří mi poradí-pomůžou! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 949 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
RE: Editovací soft na hudbuEste maly dodatok. Na nete je velmi vela stranok (casto pôvodom z ruska), kde sa daju stiahnut mp3. A je tam toho vela. Aj take, co nikde inde neni.Ale na tych strankach je soft, ktory len nagrabuje audio mp3 z youtube!!! A casto este z nekvalitneho zakladu!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 600 |
![]() |
|
@Kasrne ne. Neboj,jak jsem již psal výše.Je to jen pro kamaráda.Nemám důvod ani nejsem zvyklý si "svoji" práci někde zveřejňovat. Kdo chce,atˇ si to klidně také klidně dá tu práci nahraje ze sat rádia nebo netu a pak to v něčem sestříhá...Pro mne je totedˇkom zábava a jsem rád,že zase něco vím... :-)Předtím jsem to dělala na cd rekordéru,kde jsem byl omezen 80min .... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 949 |
![]() |
|
@mmiriboy..zvuk Eurytmix cez MM z vinylu nieje. Z vinylu som po akomsi doucenis sa, zverejnil tento r.1980 analog zvuk cez movie maker:https://www.youtube.com/watch?v=4ue2QC4We8U Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31No o, tu už je oveľa lepšie!![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 112 |
![]() |
|
@bohus31Uz si niekedy jedol polievku kavovou lyzickou? Ano da sa zjest aj nou. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 600 |
![]() |
|
RE: Editovací soft na hudbuSom starší ročník a stále používam s úspechom COOLEDIT2000. |
JanoM
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
@bohus31máš dobrý vkus |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 363 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 82 | |
![]() |
|
![]() |