![]() |
|
Ještě jednou ČT3Musím se vrátit ještě k příspěvkuhttps://www.parabola.cz/forum/topic-100002/ Přesně to se stalo v domovech důchodců, kde není kvalifikovaný personál na přelaďování televizorů a odborníci zvenčí tam pochopitelně nesmějí. Máme tam několik známých přes 88 let, kteří by nadšeně uvítali staré seriály a mají smůlu, takže už jim ani telefonicky neříkáme co vysílají. Nápad od ČT výborný ale pro seniorské domovy na nic. Návrh vysílání od "Carlo62" na ČT4 byl výsledkem zdravého selského rozumu. Chápu ovšem zamknutí fóra kvůli napřiměřeným reakcím. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3tak se koukněte radši na pořádný hokej na naší trojce dneska a zítra večer a je to.![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3"kvalifikovaný personál na přelaďování televizorů"To myslíte vážně? Chápu, že 88+ let senior TV nenaladí ale personál v těchto domovech tak starý není. Tak ať jim to naladí a nevymlouvají se na kraviny! |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@Dagy2pre taketo chore rady to minule uzamkli tu "nasi trojku" im asi kto naladi ty madar pomaly 90 rocny ludia sa budu o 22 hod divat na hokej asi chces byt vtipny ale si totalne slusne povedane trapny |
vlado 07
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
@tekapoVsaď boty že nenaladí. Pečovatelky to neznají a údržbář se na to vykašle, protože to nemá v popisu práce. Vlastní zkušenost z nejmenovaného rehabilitačního zařízení. |
konas
![]() |
|
@konasA co my s tím tady? Já mám třeba zákazníky v seniorském věku a oni zvládnou program naladit. Mimoto mám také zákazníka spičkového doktora-pediatra kterému je 46 let a naladit tv na nové kanály nezvládne.zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@gunterMy s tím tady asi nic. Když napíšeš do ČT, tak ti příjde odpověď že to předávají příslušnému oddělení. To s tím teď už také nic neudělá. Ale vím, že v ČT je celé oddělení na reakce v tisku a různých odborných fórech. jako příklad bych uvedl reakci ČT na problémy s naladěním jejich programů u přijímačů GoSat. Aby ČT doporučovala výměnu elytů v boxech - to tu bylo poprvé. A kdysi s novou tabulkou Hbbtv to bylo podobné. |
konas
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3Takže za to může ČT. Přátelé, jdu blejt. Někdy jsou myšlenkové pochody lidí neuvěřitelné, slušně řečeno.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@konasTo ale není problém ČT ale přístupu ke klientům v konkrétním pečovatelském domě. Pokud by měli zaměstnanci zájem, tak to určitě klientům naladí, neříkej mi, že v celém baráku plném lidí není jediný člověk, kdo umí naladit televizi. |
tekapo
![]() |
|
@tekapoide vidět, že vůbec nevíš jak lidé rozumí nastavení TV. Pracuji na hoteli. Denně se najde nějaká osoba která přepne na dvbt. A stěžují si že jim nejde sat TV, prostě lol.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@nováčekano ale vždycky se přeci najde někdo, kdo jim to vysvětlí, případně přepne, ne? |
tekapo
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3panebože neblbnite ,v tom domově mají úplně jiné starosti než ladit čt3 .Těm důchodcům je jedno co v tv hraje hlavně že tam něco hraje a hlavně jsou rádi ,že dýchají a ne nějaké ČT3.To si naladte borci doma a domov důchodců nechte domovem důchodců.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
@konasU nás na dědině to důchodcům ladím za baňku a přidávám Viasaty z V.Javoriny. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@marksonyNeber je za (nevhodné slovo)y, spoustě to ještě pálí dobře, obzvlášť babkám. Ale pravdu máš, že teď jim jde o kejhák, takže zbytné věci stranou. |
konas
![]() |
|
@jjeryA že je to zajímá? Já tohle téma obnovil jen proto, že tady lidi hned napadlo jak kostrbatý je dobře myšlený počin ČT. To spoustě dobře placených manažerů "trochu" nedošlo. |
konas
![]() |
|
@konasOd tebe to je hodně dobrý téma.Od čt je to opět a zase špína.Mohli to dát na čt sport.Když už chtěli něco udělat.Měli by k tomu přístup všchni okamžitě a hned.Čt sport je nevyužitý.Ale nechci být negativní a vy chlapi nebudte taky.Někteří. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
Tonda2Při čtení tvých výplodů je obtížné zůstat pozitivní. ČT spustí pro staré lidi nový program vy na ni kydáte špínu. Cos udělal ty?? Nápad pustit na CT Sport filmy pro pamětníky apod, to může vymyslet akorát kokt, licenční podmínky ti něco říkají, nebo ne?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonNezlob se na mně, ale co tedy dělá občas sport na ČT2? Ne že by mi to vadilo - naopak! Takové stanice jako Kino Barrandov, kde běží vlastní tvorba J.Musila ani snad nebudeme komentovat. |
konas
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3Tak mohli vypnout CT4 a místo toho zapnout CT3 na stejné frekvenci, když jsem taháte licenční podmínky . Konas má pravdu , mnoho důchodců i doma to nemá naladěno , protože k nim nikdo nechce jít to naladit. To se opravdu manageři ČT vyznamenali !!!!! |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3Nevěřím tomu, že by se v důchodáku nenašel jeden člověk, který zvládne proladit jeden kanál, nebo pustit automatické ladění. Casu na to bylo docela dost.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3Někde jsem četl článek, že čt 3 vysilá načerno. Podle o čt zákona tam nesmí být...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 662 |
![]() |
|
RE: Ještě jednou ČT3Víš, ono tam nejde jen o jednu TV, to by se nějak zvládlo, ale jsou tam pokoje pro ležící pacienty, manželské dvojice a pod., takže těch tv tam máš jak v menším hotelu, práce až nad hlavu a věřím, že ještě ladit televize by už bylo trochu příliš. To je trochu jiný svět než si dovedeme představit. |
konas
![]() |
|
@SaxonJseš zlej. |
Tonda2
![]() |
|
@SaxonJseš zlej.Ty nevíš že se tam nesmí?ČT to nedomyslela.Od 9.00 do 17.00 pro starý lidi a to všechno okolo záznamy sport. |
Tonda2
![]() |
|
@konasV podstatě jsi to vystihl přesně. K čemu je dobrý tento vcelku dobrý počin ČT, když tento program většina seniorů stejně nemá možnost vidět. Jinými slovy, dobrá myšlenka, ale nikdo u ní nepřemýšlel o realizaci v praxi.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@SaxonKdo je tady negativní jseš ty.Neznáš mě a kydáš špínu. |
Tonda2
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |