![]() |
|
DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťDňa 08.04.2020 Slovak Telekom previedol optimalizáciu satelitnej kapacity a rozšíril spoluprácu so skupinou M7 Group v zdieľaní niektorých programov. Od uvedeného dňa z novej frekvencie je šírená aj česká stanica TV BARRANDOV. Satelitný prijímač automaticky stiahol programovú mapu. Všetky stanice mi fungujú, okrem stanice TV BARRANDOV. Túto stanicu prijímač nenájde ani pri ladení voľne vysielaných staníc, pri nastavenom českom regióne. Viem, operátor negarantuje príjem tejto stanice na Slovensku. Napriek tomu by som chcel vedieť, či okrem mňa aj iní majú problém s naladením, príjmom tejto stanice. Odpovede obsahujúce kritiku úrovne programovej skladby stanice si nechajme na iný čas, nekazte mi veľkonočné sviatky.![]() DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 232 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťBarandov TV na pay-tv DIGI Slovakia v poho funguje.@Biatec skus naladit manualne 0,8W_11800_V_30000 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@Biatec"Odpovede obsahujúce kritiku úrovne programovej skladby stanice si nechajme na iný čas, nekazte mi veľkonočné sviatky."To mě dostalo ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 056 |
![]() |
|
RE:DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťTo je schválně v zájmu duševní rovnováhy..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE: DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťBiatec, při rezimu vyhledavani stanic volne neboli FTA ti prijimac nemůže naladit kodovanou stanici. Musis mit zvoleno v rezimu všechny(kodovane + FTA) nebo jen kodovane. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
Bohus31 and HYPERSatelitný prijímač Kaon NA1170 neumožňuje zákazníkom si ručne doladiť ďalší programy. Tento prijímač takúto možnosť neponúka. Mám smolu teda.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
![]() |
|
@Biateca restart nebo aktualizaci ano? To jsi zkusil?zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@BiatecMam od DIGI SK iba NagraCAM s kartou a ostatne komponenty mam svoje. Takto v klidku sledujem pay-tv DIGI Slovakia, nakolko som kedysi uzavrel zmluvu bez viazanosti...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
gunterCez FB spoločnosť DIGI SLOVAKIA ma informovala, že príjem stanice TV Barrandov na Slovensku negarantuje, ale je možné ju dohľadať továrenským nastavením cez operátora TELLY, nastaviť český jazyk, krajinu Česko, ale potom môžu zas chýbať kanály z rastra DIGI SK.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
![]() |
|
@Biatecno vsak to továrko a změnu regionu zkus, případně se můžeš stejně tak vrátit na původní regionzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťBarandov mám blokly a nikdy bych ani neladil![]() ![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
@Biatectak to je blbý, že to tím způsobem omezujou ta informace hlavně potěší asi ty co maj modul a neřeší nějakej región |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@BiatecKaon od DIGI nepoznam, avsak mal by ho poznat technik DIGI...zavolaj mu. Jednoducho ked to mne na SK slape, musi aj Tebe.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@lglbto je tvůj problem a ne jeho proč tu spamuješ teda?![]() |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@bohus31ale však o tom to je, máš modul, proto to funguje on kaon kde se asi musí on jinak se v menu nejde dostat do dalších nastavenízgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
![]() |
|
RE: DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťJen taková zajímavost: název programu na původní frekvenci v EPG zněl TV Barrandov a ten na nové se mě zobrazuje s chybou - jedním “r” Barandov TV. Já jsem ho hledal podle abecedy v seznamu stanic pod T, ale byl pod B (TV se sat. tunerem). služba Telly |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
@V74jj,je to presne tak ako píšeš aj v E2 .hladajte to pod B .![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@bohus31Mám ak Kaon, aj modul. Na module ide, na ich KAONe nie ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťPredpokladam, ze tu vie kazdy citat...Kto pozrie hned prvu odpoved v teme, tak pisem o Barrandov TV. Nie o TV Barrandov.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@DzordzoNeverim, ze s CAM Digi Ti slape TV Barrandov...Nakolko mne na SK funguje Barrandov TV.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: DIGI TV SK - TV Barrandov sa nedá naladiťAno, na module mam Barandov TV. Barandov, nie Barrandov.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@LucaBrazzaTak ako pises, staci precitat prvu odpoved v teme. Kde podstatne je abecedne radenie pod B, nie pod T.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31A okrem rozdielu v nazve ? Lebo v Digi je Barandov TV a v Skylinku mam TV Barrandov, ale obsah je rovnaky. Barandov TV na KAONe nemám ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
@Dzordzojasne ze ide o jednu a tu istu tv stanicu, avsak s rozdielnymi ID. Najdolezitejsi rozdiel pre mna je v tom, ze na Skylinku ju prijimam v rozliseni HD, narozdiel od DIGI Slovakia kde ju mam v SD rozliseni. Obcas tam pozriem Musilove NEBEZPECNE VZTAHY...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
Vsetko slapejak na 1170 tak na 2046 z HDDTovarenske nastavenia,Digi Slovakia,Slovensko,Ceska Republika nechat stiahnut vse po dohladani ulozit OK Skusane 12.4 dnes Hodne stastia |
Ylva
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
YIvaPotvrdzujem tvoje slová, zo strany ST došlo k "náprave" a stanicu Barandov TV (SVK) naladí už aj nimi zapožičaný STB KAON NA1170.DIGI Slovakia SAT - KAON NA 1170 + bezkartový CA modul Nagra, Antik SAT SK (IPTV) - Nano 4S, Antik TV HU, Touch TV, Lepší.TV CZ, Pecka.TV CZ, Sweet.TV HU
|
Biatec
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |