![]() |
|
VU+ ZERO 4K and Remote channel stream converterAhoj,prvně přeji Všem hezké prožití velikonoc v domácím prostředí a nejlépe u ladění paraboly případně hrabání se v nějakém linux přijímači, jako třeba já ;-) No a potřeboval bych radu. Nikdy jsem ten converter nepoužíval tak asi dělám něco špatně. Server je staříček VU+ SOLO 2, který má momentálně funkční jen jeden tuner. Na druhém kabelu nemám z nějakého důvodu signál, asi špatný kabel - to se chystám odpoledne vyřešit. No a jako klient se připojuje VU+ ZERO 4K. Připojí se, stáhne seznam kanálů, ale obraz nikde. Díky tomu, že nemám signál na druhém tuneru pouštím ze ZERA stejný kanál, jako je na SOLu nebo jsem měl i SOLO ve STAND BY, ale výsledek je pořád stejný. Když se na SOLO 2 připojím třeba přes noťas a WEBIF, tak to jede. Tak nevím, kde je "zakopaný pes". Musí se něco nastavit v nastavení tuneru u ZERA? Teď tam mám "nenastaveno". SOLO 2 jede na BlackHole, ZERO na VTI. V tom VTI nastavuji připojení v menu - nastavení - konfigurace tunerů a kanálů - kanály-přenos z jiného přijímače. Ještě bych dodal, že to momentálně dělám v jedné domácí síti, ale potom bych to chtěl připojit přes veřejnou IP adresu tak, aby to šlo v karavanu, bez paraboly. Někde pod stromy není signál... Díky, L. |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@Nick1612V nastavení tunera u Zera nastav na áno a zadaj IP adresu : port servera - VU+SOLO2... Prihlásenie pre stream - nie a to by malo stačiť...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...nastavení - konfigurace tunerů a kanálů - kanály-přenos z jiného přijímače. Tam mám nastaveny potřebné věci, IP, porty, uživatel, heslo ... bez toho by to nenačetlo ten seznam kanálů. Ovšem co dát přímo v konfiguraci tunerů??? Tam není jiná možnost, než věci pro nastavení paraboly..Díky, L. |
Nick1612
![]() |
|
@Nick1612Neide Ti ani ten kanál, na ktorom si v Solo2? Pri tuneri Zera sa už nič nenastavuje, tuner v Zeru s tým nemá nič spoločné.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 614 |
![]() |
|
@Nick1612tak vypni na klientovy tuner a fertik .....![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...no prave ze tuner mam vyply, na ZERU (kient) a nejede to. Seznam kanalu ma, ale obraz nikde ... |
Nick1612
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Jo a poustim na ZERU stejny kanal, jako je zaply na SOLu ... Nebo i kdyz mam SOLO ve STANDBY, tak to nejede ... WEBIF OK. |
Nick1612
![]() |
|
@Nick1612VTI zrovna nemusím ,ale pozri si na servri či nemáš zapnuté Vyžadovať prihlásenie pre http stream a vo Webif Zapnúť overenie pre streaming. musí to byť všetko na servi vypnuté. ináč ti to nepôjde na klienta. aspon tak to funguje na Open.![]() |
maradona
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Jak uz jsem napsal, kdyz pustim WEBIF na notasu, tak mi obraz jede. Diky |
Nick1612
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Nemuze byt problem v SW - BlackHole x VTI? |
Nick1612
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...blackhole a vti a aj naopak je to funkčné . je to E2 a image ako image .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@Nick1612Keď máš obidva prijímače v rovnakej sieti môžeš to spraviť aj cez OScam... Napríklad na ZERU v oscam.conf cez protokol [newcamd]... V oscam.server nastavíš [reader] IP:port pre SOLO... Prípadne cez CCcam v cccam.cfg ...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@Nick1612A nemáš stiahnutý zoznam kanálov z toho tuneru zo Solo2 kde nemáš signál? A ešte vyskúšaj čo Ti páše maradona s tým overením streamu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Nick1612Jaj a zabudol som najsprostejšiu otázku, na Sole idú tie programy, čo chceš pozerať na Zeru?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@maradonaNa serveri nech vypne druhý tuner, nie? Na Zeru to s tunerom Zera nemá nič spoločné.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Stahnul jsem kanaly pro ZERO ze SOLO 2. Nacetlo se to, tudiz FTP je OK. Pripojuje se to na jeden tuner, ale vzdy se stenou frekvenci, polarizaci atd. |
Nick1612
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Kluci diky za vase reakce. Znovu se teda vratim k tomu, co je zasadni.Signal na SOLU je OK, pripojim se k nemu treba pres NB /jede i transkoding/, nejde se jen pripojit dalsim VUckem. Seznam kanalu si nacte, obraz nikoliv ... L. |
Nick1612
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Jeste se vratm k reakci od petersk.Tuner nemuzu vypnout, jede mi jen jeden diky spatnemu kabelu, asi .. |
Nick1612
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Ale hlavne, kdyz se pripojim z notebooku, tak j vse. Fakt nevim, kudy, tudy... |
Nick1612
![]() |
|
@Nick1612daj server do standby a vyskúšaj klienta a druhý tuner na servri vypni ked je nefunkčný ako ti píše péťo. máš to presne podla tohoto návodu?https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/rady-a-tipy/digitalna-kola/item/stream |
maradona
![]() |
|
Nick1612Ten link ktorým kŕmiš VLC a ide ti , daj do settingu kanálov , zápis do prijímača a skús . |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
@Nick1612Prečo by si nemohol vypnúť druhý tuner? Podľa mňa Ty máš na oba tunery naskenované kanály a do Zera si načítal kanály z tuneru s vadným káblom, preto Ti to neide. Lebo ak máš všetko OK tak už vtedy ak sa nastavíš na Sole na nejaký kanál a na ten istý sa nastavíš na Zere tak to musí ísť. Ale začni od začiatku. Vypni druhý tuner na Sole. Vymaž kanály naladené na druhom tuneri. V nastaveniach pluginu Openwebif nastav Vyžadovať prihlásenie pre HTTP na nie. Vymaž bouquets na Zere. Načítaj kanály zase do Zera. Ja Ti už iné neviem k tomu napísať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@Nick1612ja síce nepoužívam vo VU+ image VTI ani "Remote channel stream converter" ale, takto pre DM a VU+ v ktorých mám image OpenAtv používam podobný plugin "Partnerbox". Pre korektné spustenie klienta bolo v jeho -menu zoznamu kanálov- potrebné ešte pridať "add Partnerbox service a add Partnerbox bouquet", to musíš asi urobiť aj pre "Remote channel stream converter" a potom v menu zoznamu kanálov klienta vybrať čo chceš pozerať, ide to aj keď je server Standby. |
emte
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Já jsem to pochopil tak, že se Ti načte jenom "setting"-seznam kanálů, ale ne že tím umožníš přenos, co jsi dělal. Vyprdni se na ch.str.conv. a dělej to přes menu nastavení tuneru "povolit záložní přijímač", jak radí maradona. Když to nepude, otoč přijímače, zero hlavní na kabelu a solo jako klient, musí to jít, dej pozor na vyplnování ip adres, vše ostatní užbylo napsáno...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K and Remote channel stream conv...Ahoj,tak už jsem na to přišel. Chyba samozřejmě u mě, používal jsem špatný seznam kanálů... Teď už to jede,jak mám. Ještě se zeptám na EPG, funguje to někomu? Mi nezobrazuje nic. Každopádně díky všem za pomoc! |
Nick1612
![]() |
|
@Nick1612Nemáš začo![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |