, sekce: Technika |
|
Openbox TSC-200 vs DREAMSKY TSC-4K TRIOAhojte, doted pouzivam Amiko X-Finder 3, coz se za vice povazovat jako "televize v krabicce". Je to muj prvni "merak" a dost premyslim, ze zkusim upgradovat do kvalitnejsiho meraku. X-Finder 3 ma pomerne dobre citlivy spektrak a tuner taky neni spatny, takze pro hledani dluzic se da v pohode pouzivat, ale vadi mi, ze bez dalkoveho ovladace jsem v haji a hodnoty MER, SNR nejsou vubec presne a odezva mirezna (hodnoty se aktualizuji cca co jednu sekundu a jeste k tomu nepresne...) Chapu, ze prave meraky jsou jinci level, ale kdyz jsem uvidel, ze tyto dva se pohybuji cenove cca okolo tech deseti tisic, dost uvazuji ze jednoho z nich poridim. Koukal jsem se na recenze obou dvou tady na parabole, ale chybi mi video, kde by bylo ukazano, jak citlivy a rychly merak opravdu je. Z techto dvou vice premyslim o Openboxu TSC-200, kde jsou hodnoty MER a SNR krasne ukazane, viz foto:https://www.parabola.cz/img_magazin/2018/openbox-tsc-200-hevc-08.jpg Nema prosim nekdo aspon s jednim z nich nejake zkusenosti? Aktualizuji se hodnoty s dB rychle? Vyplatilo by se vubec do nej investovat? Dekuji moc za pripadne odpovedi. Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 633 |
|
|
RE: Openbox TSC-200 vs DREAMSKY TSC-4K TRIOVyhozené peníze pro kluka, co to chce dotáhnout do TV:) Můj typ: H30 EvolutionV příštím týdnu článek na TW. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
SaxonDiky moc za odpoved! Aspon jsi rozhodl za me!Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 633 |
|
|
RE: Openbox TSC-200 vs DREAMSKY TSC-4K TRIONastavení antény a přijímací soustavy pro přechod na DVB-T2 má mnoho aspektů , ani H30 Evolution ani svěcená voda ti nezajistí bezproblémový příjem.Určitě je lepší Openbox TSC-200 vs DREAMSKY TSC-4K TRIO než nic. Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
|
|
RE: Openbox TSC-200 vs DREAMSKY TSC-4K TRIOno mě zaujal Obr č. 9 - Openbox TSC-200 HEVCkdy na k. 28 je MER dle přístroje 17.7dB, SNR 29dB a hodoty Cber a V ber vychází excelentně. Takovou kombinaci, přiznám se, jsem ještě neviděl. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
|
|
GunterJá taky ne. Asi nepoužíváme tu správnou techniku:))On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Openbox TSC-200 vs DREAMSKY TSC-4K TRIOhttps://www.televizniweb.cz/2020/04/merici-pristroj-televes-h30-evolution-maly-a-rychly-pomocnik-i-do-narocneho-terenu/On Air!
|
Saxon
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|