![]() |
|
SKYLINK - konec programů od 1.6.2020Od 1.6.2020 končí v programové nabídce tyto programy: Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Discovery, Discovery Showcase HD, Animal Planet a TLC.Zdroj: Magazín SKYLINK 09/2020 |
Boss
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 72 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
skylinkivo 2001 má pravdu.![]() |
zelený
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 157 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020jeste ze jsem si poridil kartu freesat. jasne ze vim to patri pod skylink.ale do ted jsem mel zkousel obcas jen skylink sluzby a ted od noveho roku jsem pri zaplaceni balicku na mesic aby karta nepropadla jsem se stal zavisly na tlc konkretne na jednom poradu 90denni snoubenci a tak jsem platil a zkousel dalsi balicky kde byl tlc ale porad se mi zdalo dost draho a maly vyber programu. tak jsem objednal freesat kartu a ten pocet kanalu je obrovsky v prirovnani se skylinkem i kdyz je tu mnozstvi kanalu kde epg a upoutavky jsou v madarstine a musim mit kartu sparovanou se zarizenim. tak si myslim taky ze mozna skylink chce opustit astru 23.5 coz kdysi bylo nepredstavitelne ale ted vse tomu napovida, nac vlastnit dva skoro duplicitni druzice. a astru prenevhaji pro zapadni evropu. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020jinak kdyz uz jste tu nakousli tema sport, rikal sem pred nekolika mesici ze sport je na nic za to ze kritizujete moje stanice a ted to mate .!.jasne sport se vrati i kdyz tento rok a mozna i dalsi zatim bez skutecnych divaku ale jen na obrazovky. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@sioga_bsKdyby sport byl na nic, neni to mas9va zabava. V podstate se sportu muze vyrovnat snad jen politika. Jinak nic neni sledovanejsi. Kazdopadne to je jedno, dulezite je to, ze snad si lide uvedomi v teto dobe, ze existuji i jine veci. Ja osobne sleduju fotbal i tenis, ale nijak mi to zvlast nechybi. Co bych dneska sledoval treba odpoledne turnaj z Mnichova, tak si budu cist, muzu jit na prochazku, venovat se skutečnému zivotu. |
Protein
Registrace: 3/2020 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020myslim ze ted je idealni cas na "narovnani" cen, mel by na tom Canal+ zacit okamzite makat. je potreba ziskat nove zakazniky, a udrzet ty stavajici.zatim staci nastavit balicky jako nc+. a dat zakaznikum cas na srovnani se se zvysenymi cenami. zaklad ted muze byt zdarma. sport klidne taktez na pul roku zdarma. hlavne uz musi zacit neco delat a kompletne ten freesat i skylink prevzit nez jim opet ujede vlak ..... jinak si tedy nemyslim ze by bylo vhodne opustit 23° a prejit na 1W spis bych vse prestehoval na 13E k polakum |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@BossAk je to pravda, tak som srdečne moooc rád, že som od toho poskytovateľa preč. Majú čo chceli... Každopádne, môžu si za to podľa mňa sami. Moc by hrabali a v posledných pár rokoch totálny nezáujem o potreby zákazníka, skoro nič nepridávali ako ostatní, dochádza na slová ľudí, kto chce kam pomôžme mu tam.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020Pokud tohle vypnou, tak od nich utecou zase dalsi. Ja jsem programy Discovery sledoval nejvice, kdyz jsem mel sem tam predplaceno. Po zruseni techto pgm nevidim osobne duvod si neco dalsiho preplacet. Vystacim s DVB-T2.![]() DM 920UHD, DM 7020HD, DM 7020s, SG 2100
|
Josef35
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 281 |
![]() |
|
@kristian1CANAL+, HBO, ELEVEN, Superpremium+ 4Ktento balík je teď v akci za 104.99 zlotých/měs. což je cca 630,-Kč. Po uplynutí 9 měsíců zákazník platí 139.99, osobně mi to při objemu programů a diváckému záběru nepřijde drahé. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
JuriOno to nemusí byť úplne na škodu. Kapacita ktorá sa uvoľní a bola by nahradená nejakými kvalitnými HD stanicami aj keď v menšom počte by hádam nahradila túto stratu.napr. Filmboxy HD, Viasaty HD, AMC HD, FILM + HD, Prima krimi, love, comedy HD atď. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
@guntertaké si myslim ze nc+ ma dobrou nabidku. jenze tady lidi fnukaj i při blbym serpo za 120,- nebo digi za 400,- tak co s tim nadelas, to je snad nas narodni folklor, proste bez zvyseni ceny nebude ani ta lepsi nabídka. a ted je na to idealni situace. a koupi si to jen ten kdo o to ma zajem a ma na to peníze. ten kdo nemá net a nechce sat tak holt bude cucet na T2 a kazdej den kricet do zdi |
kristian1
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020Muze mi lasoave autor říct, kde presne v tom magazinu, nejlepe konkrétní stranku, je napsano, ze tyto programy konci? Nic jsem o tom v magazinu nenasel. |
Protein
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020V tom magazinu to nikde neni. Zase utoky na Skylink |
Protein
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020Nejaký (nevhodné slovo) sa tu vydrísta s takýmto hoaxom a hneď nekonečné momenty?! A dilinko sa niekde za rohom chichúňa nad tým, že ako sa tu rozčuľujete a nadávate.Keby to aj bola pravda, pre Boha, veď sa spamätajte - 1.6. bude až za vyše mesiaca! A dovtedy ešte môžu nastať všakovaké zmeny. Dokonca aj také, ktoré ani hoaxy nedokážu predpovedať! ![]() ![]() ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
@Proteinpruzkum trhu![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020Dejte autorovi příspěvku ban, prosim. Tohle je ciste lhani. V elektronickem vydani o tom nic nepisou. Fakt dmnce |
Protein
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020predtým nenažraný luxici teraz nenažraný žabožrúti ,ja som zo slizolinom skončil pred niekoľkými rokmi a to som mal tri karty,a urobil som veľmi dobre aj ked mi posielali výhodnejšie ponuky.Len tak daľej slizolin rakva sa už zatvára... |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 307 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020no pruser a pri com budu penzisti teraz chrapat?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
ProteinJestli umíš číst, tak se podívej do magazínu SKYLINK na stránku 78 a koukej tam, kde jsou 3 hvězdičky.![]() |
Boss
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
@BossNemuzes to vyfotit pls? Ja sledoval elektronicky magazin, a tam to neni, no |
Protein
![]() |
|
@ProteinPodívej se na první stránku Paraboly,a jestli to nevidíš,tak si pořiď kvalitní brýle.![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020Sestře končí v v červnu předplatné servisního poplatku a dnes dostala dopis, ve kterém ji nabízí místo ročního poplatku 1499kč balíček Smart za 1599kč. Zajímavá je nabídka sportovní: nova sport1, nova sport2, arena sport1, sport5. Eurosport tam není. |
miraxy
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@jjeryTak jsem si je nasadil a vono na 1.stránce Paraboly.cz nic něje.Asi potřeba ještě silnější![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranAlbo mozno aj lupu![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 477 |
![]() |
|
@korkoranuz je to mez "malejma zpravama" asi se to moc nechytlo, ale stejne to byla jen prevzata zprava nic oficialniho |
kristian1
![]() |
|
RE: SKYLINK - konec programů od 1.6.2020No som zvedavý,keď mi príde 09.cislo Skylink Magazínu, či tá info tam skutočne je.Necham, prečo ten čo to uverejnil,sem nehrá obrázok z časopisu![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 118 | |
![]() |
|
![]() |