![]() |
|
OpenATV 6.4Zdravím kdo poradí,mám Octagon SF4008 OpenATV 6.4 chci přepisovat programy a chybí mě tam řecká,ruská atd. abeceda díky. |
SAT59
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@liquereTak to nevím,ale měl jsem tam všechnu abecedu co existuje na tom 6.3 tak si myslím ,že vše může se uložit i na 6.4,ale nevím kde a jak.Tu novou 6.4 jsem tam nedával já . |
SAT59
![]() |
|
RE: OpenATV 6.4Tak som pri boxe mam par minut, dobre citaj ci ti to pomoze neviem, cele to trvalo 5 minut. Ides na zoznam kanalov, nastavis na ten ktory chces premeneovat,stlacis menu,premenovat zazanam,objavi sa klavesnica v pravom dolnom rohu ides sipkami na zemegulu a vyberies si jazyk ..... ale to mam na 6.3 kto ma 6.4 nech da echo ci to te je. Ak ano neveim co hladas uz 2 dni ....![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@liquereDíky to všechno vím jen co mám tu 6.4 tak to tam není ,já hledám jak to tam dát vše do 6.4 a nebo nějaký jiný Skin co má všechnu abecedu. |
SAT59
![]() |
|
@liquereÁno, ale keď nemá jazyky nainštalované, čo tvrdí, že nemá, tak ani to nefunguje. Ale podľa mňa tam má všetky nainštalované![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 611 |
![]() |
|
@SAT59Už sme Ti tu napísali, že so skinom to nie je. Ináč teraz pozerám ako píše liquere na OpenATV 6.4 mám znaky ak to prepnem. Takže niečo robíš veľmi nedobre![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: OpenATV 6.4Ja si skôr myslím, že @SAT59 nepotrebuje premenovať len názov konkrétneho kanála, ale má nesprávne zobrazenie aj ponuky toho kanála... Napríklad ak je to ukrajinský kanál, názov premenovať do češtiny nie je problém, ale programová ponuka bude stále len zmeťou nečitatelných znakov... Jeden čas som sa s tým stretol pri bulharských programoch, keď sa mi nezobrazovali v azbuke nielen názvy kanálov, ale ani ponuka programov... Bolo to práve OpenATV 6.4... Nepáral som sa s tým a keďže súbor.bin s príslušnými jazykmi som nenašiel, vrátil som sa k OpenATV 6.3... Zaujímavé je, že iné image s jazykmi nemali problém. Či už Arabčina, Ruština, alebo rôzne exotické jazyky sa zobrazovali korektne... No práve tam mi správne nenačítalo USB TBS5925...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@peterskPokud bych tam měl vše nainstalované tak by to jelo a ukázala by se abeceda ruská,řecká atd,ale já tam mám v té 6.4 jen ten normál . |
SAT59
![]() |
|
ManetoMě se názvy programů ukazují dobře i v ruštině atd,ale občas některé si chci přepsat tak jak mají být. |
SAT59
![]() |
|
@SAT59Aby sme si rozumeli... Názov konkrétneho kanálu je jedna vec a názov vysielaného programu druhá... Nevidím zmysel prepisovať názov, alebo nebodaj ešte aj popis vysielaného programu "tak jak má být"... Rozumiem tomu do Češtiny... Raz je to predsa o holkách, inokedy o vdolkách... Ale keď už si to trebárs nahrávaš a následne archivuješ, poslúži ti predsa akýkoľvek textový editor...![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 085 Galerie: Maneto |
![]() |
|
ManetoMě se jedná o třeba o tohle na 13E je program-stanice Poběda a já ji chci přepsat do ruštiny tak jak má byt,další třeba nějaký do řecké atd a tady v té 6.4 to není proto to hledám někde . |
SAT59
![]() |
|
OpenATV 6.4A třeba když dám Skin MultiboxFHD tak tak na klávesnici má česko,německo,španělsko,finsko,švédsko,slovensko a to je vše,ale chybí mě tam ruština a řecko a to stále hledám kak si myslím i nějaký Skin to může mít. |
SAT59
![]() |
|
@SAT59Teraz som skúšal. ak sa nastavíš na názov programu a stlačíš menu potom dáš premenovať, objaví sa klávesnica a na klávesnici dole v pravom rohu je taká zemeguľa keď natom dáš OK tak sa vyrolujú jazyky a je tam aj rušťina a aj gréšťina, objavia sa znaky azbuky a aj grécke znaky.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: OpenATV 6.4kokso to este furt riesite, kde uz som bol odvtedy ...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquereTak riešíme, neviem kde si bol, ale vyriešené to ešte nie je![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskDíky,ale já tu žádnou dole v rohu jak chci přepsat nový název tak zeměkouli nemám nahoře je jen Virtual KeyBoard a klávesnice. |
SAT59
![]() |
|
@peterskBohužel nedá se nic dělat a já už to přepisuji přes dreamboxEDIT. |
SAT59
![]() |
|
liquereJá jsem neměl nic speciálního na tom 6.3 mě to kleklo úplně vše se vymazalo a kamarád mě tam šupl 6.4 a já jsem si myslel,že je tam to přepisování stejné a není proto to nějak hledám . |
SAT59
![]() |
|
RE: OpenATV 6.4mozno mas nieco zmrsene, skus dat nanjnovsiu 6.4 a uvidis,su len 2 moznosti robis nieco zle alebo tam mas blbu verziu, ine ma nenapada.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@SAT59Skús ešte zmeniť skin na MymetrixHD. V tom to totiž tak funguje. HDGlass do OpenATV je zbytočné dávať. Len to spomaluje. Ale asi to máš tak ako Ti píše liquere.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskDíky ,ale já ho ten MymetrixHD zde v Octagonu nemám prosím kde ho vzít a jak ho tam dát?To bych byl moc rád . |
SAT59
![]() |
|
@peterskAsi už jsem s toho (nevhodné slovo) .......já ho tu mám tak to vyzkouším . |
SAT59
![]() |
|
@peterskTak mám tam Skin MymetrixHD a žádná ruská,řecká abeceda jen nějaká finská a švédská.....a klasika |
SAT59
![]() |
|
@SAT59Poslal som Ti SST55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |