Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Očko tv proč nefunguje?

Ahojda,jen se zeptám.. Funguje vám ve Skylinku Očko tv? U nás už pár týdnů nejde.. Nikde nic napsané že by byl výpadek jsem nenašel.. Na Skylink Live tv funguje.. Přes Parabolu nikoliv.. Očko Star funguje.. :(
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 156
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
Odpověď v diskusním vlákně
 

Očko tv proč nefunguje?

Na jakém TP máte naladěno, má být 12168/V/27500 (jako Óčko Star). Zkusil bych ručně tento TP přeladit. Nějaké programy zase přelaďovali a ubírali (třeba ES1+2,Discovery...)
uživatel
Warpik
Registrace: 9/2016
Příspěvků: 460
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Dobré ráno.Preladené už hodne dlho.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
uživatel
letas
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 3 123
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

Dobré ránko stará mama, viz. lyngsat
https://www.lyngsat.com/tvchannels/cz/Ocko.html

VU+ Solo 4K, VU+ Zero, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X, motor BigSat SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7A
uživatel
kostik123
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 9 396
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Právě na vámi udávané frekvenci 12168/V/27500 Očko tv nefunguje.. A asi nebude chyba jen u mě.Nejde ani nikomu v okolí... :(( Vám snad funguje?
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 156
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

jo funguje .... čo tam máš dalej... :)))
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 639
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

No tomu sa mi nechce veriť.Funguje bez problémov.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
uživatel
letas
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 3 123
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

maradona proč ta arogance?.. Dalej mám stejný problem.Ani po smazaání a znovu naladění prostě nejde.A tady u nás nejde více domácnostem.. Maradona ty jsi takový chytrý a hlavně ochotný odborník ;P co mi poradíš?
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 156
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Uz se to tu jednou resilo. Ano mohu potvrdit, ze ocko od posledního nacteni seznamu fastscan Skylink na nekterych prijimacich nefunguje, jde opet o Humax 5100s nebo třeba Topfield 2060, Prijimac hlasi hlasku E32-38 program není momentalne spusten, přitom je to FTA program. Na TV Philips jsem si vsimnul občasného zaseknuti obrazu. Na Gosatech to zase ukazuje spatne písmena v EP, kde to zobrazuje nesmysli. Konzultoval jsem to i s prodejcem Skylinku a povrdili jsme si, ze to neno vporadku. Volal jsem i na Call centrum a po vzdeleni technikovi je pry vse ok. Vse ok urcite není, něco maj soudruzi z towercomu blbe nastavenyho od ty doby, co se ocko premistilo. Ocko Star jede ok.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 015
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Chalani zo SK já bych radši aby se vyjádřili kolegové z CZ ..Přeci jenom vy na tom Slovensku máte dost věcí jinak ,vaěe reakce na zdejším foru to je většinou ochota sama :)))
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 156
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Moc děkuji Hyperovi za profesionální odpověd. R^ Máme přijimač Technisat a soused tebou zmiňovany Topfield.. Zatím tedy pro nás není řešeni..?
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 156
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE:Očko tv proč nefunguje?

Nefunguje z důvodu duševní hygieny.. :)))
uživatel
radbarto
Registrace: 11/2017
Příspěvků: 681
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Bylo mi doporuceno i tovarni nastaveni, to ale urcite nezabira a ani rucni vymazani a znovu naladeni.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 8 015
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

To hádam ani vážne nemyslíš?! Čo máme mi na Slovensku inak ohľadom príjmu TV Očko cez Astru 23,5E?! Toto mi teda vysvetli!!!
Mne tento program funguje úplne normálne.
Problém je zrejme lokálneho charakteru, t.j. buď je to sw problém (prípadne hw?!) na tých Skylink Ready črepoch, alebo máte tam v okolí nejakú "rušičku signálu"! Niečo obdobné je ohľadom rušenia signálu napr. aj u nás na Slovensku, kde operátor Satro ruší svojím vysielaním v niektorých lokalitách v pásme 12GHz vysielanie Skylinku. ;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 1 950
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Mé mini... Maličký je... Nepochopil... Maličký je... :))
uživatel
Spacer
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 310
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

mmiriboy ano to myslím naprosto vážně :( Stáčí si přečíst odpověd Sk borce maradona na můj slušně napsaný dotaz ohledně Očka.Maradona si prostě myslí,že když jemu všechno funguje tak že já si vymýšlím a musí tam tu arogantnost prostě napsat..Kde je to staré dobré Parabola forum,kde si lidi pomáhali.. Proč zde ted mají někteří potřebu si vybíjet mindrák a z druhých dělat hňupi ? A ono je to dost často v každém tématu..Všem slušným se omlouvám
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 156
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Po přeladění Óčka jsem měl taky problémy. (Enigma2-OpenATV 6.2) Hlavně s EPG, někdy se nenačetlo, jindy se znaky nezobrazovaly korektně. Obrazově docházelo k rozpadu. Ale v poslední době se mi zdá být vše OK.
uživatel
F4turbo
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 728
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Pokud jsi v dosahu dvb-t2, tak je lepší sledovat ho tam. Obraz je znatelně lepší.
uživatel
F4turbo
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 728
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

No, ale ty si to tvoje prvotné vyjadrenie na margo slovákov napísal skôr v zmysle inom. T.j. napr. Ja som to pochopil tak, že nechceš vyjadrenia od slovákov, pretože na Slovensku je signál Skylinku "iný", než u vás v Čechách.
A čo sa týka slušnosti a arogancie na fóre, nieje to o tom, žeby slovák oproti čechovi bol viac arogantný či neslušný. Myslím si, že je to tak 1 ku 1. Pretože v každej národnosti sa nájdu aj dobrí, ale aj zlí ľudia, pretože nie nadarmo sa vraví, že 100 ľudí, 100 chutí - v tomto smere toto platí na sto-pro! ;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 1 950
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Ale přiznejte si to, jste mnohem více vztahovační, urážliví.
uživatel
F4turbo
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 728
Odpověď v diskusním vlákně
 

@F4turbo

Keď myslíš?!
Ja ťa v tom teda nechám...
;)
Skús si odmyslieť etnické rozdiely medzi národnosťami, politické, geografické. A keď tak urobíš, tak potom skús posúdiť?!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 1 950
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Když si odmyslím daná kritéria, tak mi vyjde ideální eurounijní "ideál".
uživatel
F4turbo
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 728
Odpověď v diskusním vlákně
 

@F4turbo

:))) :))) :)))
ideální eurounijní "ideál"
:))) :))) :)))
Dobré pomenovanie - to si musím niekam zapísať!
R^
:) :) :)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 1 950
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Schválně jsem zdvojil slovo, abych dodal patřičný důraz.
uživatel
F4turbo
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 728
Odpověď v diskusním vlákně
 

@esik33

no ked som taký chytrí ...tak práve ladím Skylink jednému známemu na ABC-650 a neviem prečo ale naladilo to bez problémov na 23,5 a tak isto mi to funguje aj na všetkých sat.s OE-2.0... R^ a v okolí Prahy to tiež funguje na 23.5. stačí??? :))) neviem aký máš bazmek ak Skylink ready tak treba kontaktovať skylink, výrobcu alebo predajcu .... ved sa za tú nálepku platí. ked nepomáha zmazať TP,výrobné nastavenia a máš možnosť to skúsiť s iným bazmekom . aj ked je to free tak skylink sa tým chváli že to majú v ponuke. možno keby si napísal na akom boxe to ladíš tak by ti určite niekto odpovedal.
uživatel
maradona
Registrace: 8/2018
Příspěvků: 639
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Očko tv proč nefunguje?

Jak jsem již psal. Mám Technisat Technistar Sir, soused má Topfield myslim 20150 a dalši přijimaji Skylink přimo v televozi Samsung typ neznam.. A jak jsem psal, všem nám Óčko přestalo jit před pár týdny a všechna přelaďováni je bez úspěchu. Frekvenci naladit lze, ale je to bez obrazu a zvuku. Píše to hlášku E38-32 Program neni aktuálně v provozu.. Tak vám už nevim.. 🤔
uživatel
esik33
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 156
Stránka: [ 1 ] 2 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra