Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Žeby som niečo prespal ?

"Zároveň by sme Vás chceli informovať, že od 1. júla 2020 prevádzkuje platformu Skylink spoločnosť Canal Luxembourg S. à r.l.,
ktorá je teraz Vaším poskytovateľom služieb. Vaše predplatné a služby sa nemenia.

Ďakujeme, že používate naše služby. Váš Skylink." ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Žeby som niečo prespal ?

asi planuji skylink a freesat sloucit a vytvorit platformu canal+

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Skylink

Volně vysílané programy v měsíci serpnu?

shytsel
Registrace: 8/2009

shytsel

OCHUTNÁVKY, TAK Ty jsou aktualizované na webu - https://www.skylink.cz/ochutnavka (obvykle po obědě)

hokejka988
Registrace: 12/2013

uz od Kveten 2019 ma tvuj Skylink noveho majitele. kde si vcera bol ?

kristian1
Registrace: 7/2016

Freesat má od 1.7.2020 nového majitele a smluvní podmínky - je to i na fakturách :freeSAT je obchodní značka používaná pod licencí Canal+ Luxembourg S. à r.l.
se sídlem Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg; R.C.S. Luxembourg: B 87905.

hifik
Registrace: 7/2007

Canal +/-

tak píšete FreeSat má majitele Canal+ (viz Hifik) a Skylink Canal (bez plus, Maneto). Zřejmě se stal z něj low cost provider?
Co provozuje prosím Canal mínus?

Dagy2
Registrace: 11/2010

Společnost Canal+ Luxembourg S. à r.l. poskytuje svým zákazníkům v České republice a na Slovensku více kanálů, lepší obsah, zákaznické služby, vynikající kvalitu zvuku a křišťálově čisté programy ve vysokém rozlišení pod názvem freeSAT.
freeSAT je součástí společnosti Canal+ Luxembourg S. à r.l.

hifik

M7 Group

Skupina M7 Group vlastněná společností Canal+ je jedním z největších evropských provozovatelů satelitních a IP televizních platforem a v různých zemích vystupuje pod různými značkami: freesat a Skylink v České republice a na Slovensku.

hifik

canal minus

prevádzkuje naše črevá .

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Maneto

Nezaspal si nič. Akurát že od dnes už nie na SK kartách dostupný Seznam TV, dúfam že menšie Primy ešte ostanú.Od dnes už nie je v ponuke SD verzia kanála NGC (SD).Tá bola nahradená HD verziou.Aspoň bude miesto pre nový kanál.Som zvedavý čo je s pozíciou TLC mne to ladí stále na frekvencii 12,070 H 27,500,samozrejme družica je 23,5,E Astra3B.K tomu NGC.konečne logický krok Skylinku, že vypol SD verziu a nechal iba HD verziu kanála NGC v ponuke, bolo by to divné mať 2 rovnaké kanály v ponuke v SD aj v HD kvalite. ;) Seznam TV mi dnes pribudol na koniec zoznamu pri CZ staniciach.Chybať mi nebude, aj tak polovica relácií bola pre SK karty kódovaná. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Včera sa mi sťažovala suseda že jej prišlo platiť freesat na rok už 30€. Aj za tie sd programyMarkiza a Doma je to dosť ale ona to pozerá na crt tv.Asi aj tam upratovali smerom na hor.

niglabi
Registrace: 4/2020

Odkedy ten kotolnik s hercom robili koridory na namesti ceny poznaju len jeden smer - stupanie. :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@Zetor25

To či je na SK, alebo CZ kartách dostupný kanál príslušného regiónu bežne nepoznám, samozrejme bez manipulácie s kartami... ;)
A kto vlastní v skutočnosti Skylink, Freesat, Orange, alebo iný Cicisat je mi tak akurát na dve veci... Hlavne je mi to jedno...
Tiež bez akejkoľvek logiky SD a HD programy bežia súbežne aj niekoľko rokov a nikoho to netrápi...

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto

promin ale divim se ze TY jako fanousek satelitniho vysilani nevis tuto zasadni zmenu na ceskem regionu v oblasti sat provideru.! samozrejme chapu ze pokud mas sdileni napr na Astra 19,2° tak te to nezajima, ale presto
myslim si ze te zmatlo to Luxembourg
tak snad se uz konecne neco zacne hybat

kristian1
Registrace: 7/2016

@kristian1

Ak to patrilo mne, tak som ti prepáčil... R^ K tejto "zásadnej zmene" k zmene providera satelitných platforiem freeSAT a Skylink došlo od 1.júla 2020... Miesto luxemburskej spoločnosti M7 Group ich zožrala spoločnosť Canal+ Luxembourg S. à r.l. Ku kúpe M7 Group došlo ešte koncom mája 2019 a k schváleniu akvizície Európskou komisiou začiatkom septembra toho istého roku.
Nič ma nezmiatlo, názov určite nie ... Čo má zdielanie z Astry 1, a nielen preto že nemám žiadne zdielanie ak nepočítam home, spoločné s tvojim chápaním mi nie je už vôbec jasné...
Vidím, že si nepochopil prvú vetu v mojom príspevku... Vysvetlenie : až po otvorení Softcam panelu vidím v ktorej čítačke ktorý kanál je aktívny... A nielen preto je mi to všetko jedno... ;)

Maneto

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra