![]() |
|
irdeto ice oscam nové kódováníČetl jsem tento článek a jak píšou nejde mi TA3 HD. V oscam.dvbapi mám caid 0624 |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
@beavisPozri toto : https://www.parabola.cz/forum/topic-94518/ a nastav si to presne podla toho...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníNo podle toho mám box i rsa key správně |
Beavis
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníA ten force irdeto máš také správně ?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníTed už se mi to předělávat nechce až ráno![]() |
Beavis
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníJám u TA3 HD taky tmu. Přitom Oscam, dle logu, dekóduje v pořádku.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
Jste úplně mimoLayer 2B / dynamic camkey 😭😭😭 |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
@Kultureste ze ten tvoj Layer 2B / dynamic camkey na stanicu TA3 nieje vobec aplikovany.![]() |
zigmin
Registrace: 11/2020 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
Jj tak to jePřesně 👍Jsem rád že máš jasno 🙂 |
Kultur
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
@Kulturjj, dnes je tu jasno, dnes by to slo.![]() |
zigmin
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníabych nezakladal nove tema. co rikate na clanky ktere ani nejsou az tak ciste PR ale napr. recenze prijmacu a nepovoli tam diskuze?a lidi pak musi zakladat tu. jako chapu ze ti kteri zapujcuji prijmace a taky vyrobce te znacky nechce aby pri vyhledani pres google pak lidi hned otevreli i diskuze kde jsou i kritici ci nespokojeni ale snad je to nepolozi na kolena? navic ted firmy na fb sami vytvareji prispevky kde lidi pak muzou komentovat. mozna by parabola mela opustit tuhle politiku bez konentaru a mozna by parabola mela zbavit komentaru uplne jak to udelali nektere zahranicni zpravodajske weby. |
alien777
Registrace: 8/2020 Příspěvků: 383 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníOscam mi neukazuje správně co sleduju![]() ![]() ![]() |
Beavis
![]() |
|
@Beavisa študuj:https://wiki.streamboard.tv/wiki/OSCam/en |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníNechcem zakladať nové vlákno, iba sa spýtam, či niekomu funguje Tralala TV? Ja mám multi balík a nefunguje. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@PeMaak mas na mysli Lala tv, ten ide v pohode, vcera a predvcerom tam bol poobede vypadok na strane vysielatela, s kodovanim to ale nemalo nic spolocneSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníÁno, mám na mysli Lala TV to už všetci tak voláme ako tralala, ale je to zaujímavé, že všetky kanály mi fungujú okrem tohto. Nerozumiem tomu vyššiemu zabezpečeniu keď mám kartu a platím si multi balík. Nejde mi o ten kanál, ale o princíp, horšie by bolo keby mi nešiel Viasat Nature HD. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@PeMaPrincípy vo firme Skylink nefungujú. Tí už toho nasľubovali a nedodržali haldy... a nejaké princípy o tom že platiaci zákazník by mal mať všetko funkčné? Veď načo!![]() |
SPQR1
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 171 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníPo doplnění řádku force_irdeto = 1 do oscam.server mi už TA3 a CNN jdou![]() |
Beavis
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníNo vidíš, to jsi měl udělat hned jako první...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníNo a teď ještě proč když zapnu např CT1 zobrazuje se mi v oscamu že sleduju CT2 ale kdž si pustím jen stream přes vlc tak to zobrazuje správně![]() |
Beavis
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníved si poriadne zaktualizuj oscam.srvid |
zigmin
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníkupte si cryptobox a máte klid![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@martin5mám, ale jestli se chceš zeptat na funkčnost oscamu, tak bohužel, kartu už neplatím..Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníKdybych měl špatně oscam.srvid2 tak by mi to snad ukazovalo špatně i když si pustím jen stream |
Beavis
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníZrazu je z teba odbornik ?![]() |
zigmin
![]() |
|
RE: irdeto ice oscam nové kódováníOscam s kartou ICE normálně funguje (zatím) i pro TA3. Více tady napsat = dostat ban. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 95 | |
![]() |
|
![]() |