, sekce: Skylink  | 
|
Skylink zvýšené zabezpečenieAhojte, podľa článkov tu na parabole sa uvádza že Skylink použil tzv. zvýšené zabezpečenie u nových programov Šlágr Premium HD, Canal+ Domo HD a taktiež u programov HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD.Problém u mňa je, že programy Šlágr Premium HD, Canal+ Domo HD mi idú, ale programy HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD a Cinemax 2 HD nie. Kde je teda problém? Ďakujem za pomoc a pekný deň TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta 
 | 
Matrix44
 Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579  | 

| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9  INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211  | |
    | 
	|
 @jglisnikJaromíre Glisníku, kdy bude navedeno kodování 0D97 a 0653 na Astru 23.5 stupně. Volají mi lidi a chtějí to vědět kvůli programům co si platí u Freesatu mají koupené moduly v TV a tam mají karty Freesat!! Kdy budou Eurosporty zpět včetně kanálu Discovery ! neříkej že to stojí obrovské peníze když to stojí jen pár korun navíc. Každý člověk má nárok si sám vybrat programy které bude sledovat a platit si je a ne že vy mu budete určovat co bude sledovat. To bys jste už mohl určovat co si dám k sídani a k obědu a večeri. Jsou vánoce budte lidem lidský udějete jim radost !!!!!!!Dreambox 800HD SE VE2 
 | 
zslaby
 Registrace: 1/2011 Příspěvků: 129  | 

| 
	|
 @SteinerViaccess by neměl mít nic společného se zvýšeným zabezpečením Irdeto. Že by na Viaccess něco špatně napojili?VU+ Duo2, image VTI 8.2.3 
 | 
SirMax
 Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 486  | 

| 
	|
 @zslabyako si sa uz docital 0D97 na 23E nemas , ale 0653 uz mozes testovat na vybranych programochTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W 
 | 
EnoSat
 Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 298  | 

| 
	|
 Skylink zvýšené zabezpečenieTo je stejné jako jít si stěžovat do Lampárny,nebo házet hrách na stěnu a jak říká moje manželka při komunikaci o vypadávajících kanálech,že to je určitě zase moje vina,že je to jako řkat bl..mu,že je bl..j😫😪🥱😴A Dem do peří... | 
korkoran
 Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 536  | 

| 
	|
 @EnoSatnevím který to jsou volájí mi klienti co mají freesat a chtějí přetočit parabolu tak nevím co mám dělat. Jaký to jsou kanályDreambox 800HD SE VE2 
 | 
zslaby

| 
	|
 @zslabyz freesat chteji pretocit na skylink ? tak to mi hlava nebere. ja bych se drzel na freesat co nejdele to pujde.! | 
kristian1
 Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235  | 

| 
	|
 @zslabynechaj to kludne zatial na 0,8-ke. dnes som volal na freesat a tam vraj nevedia nič kedy to tam vypnú. | 
maradona
 Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143  | 

| 
	|
 @zslabyno ja bych jim doporucil do konce roku vydrzet u freesat, pak v Lednu utect na tri mesice k Tmobile M za 250, a po trech mesicich vypoved a utek nekam dal podle situace | 
kristian1

| 
	|
 @jozef BA@jozef BA - najlepšie sa mi v TV vždy správal práve ten UNI Mascom EASY.TV TWIN CAM, lebo nemal otravné hlášky o registrácii modulu a podobne, ktoré má ten certifikovaný Irdeto (fialový), a samozrejme výhodou bolo že som tam mohol mať dve karty. Nechcem externé zariadenie - satelitný prijímač, lebo mi vyhovuje to že mám len jeden ovládač.Samozrejme môžem uvažovať že by som vymenil modul za ten nový Irdeto Smit (modrý s dúhou) mall.sk/ca-moduly-karty/irdeto-irdeto-skylink-ca-modul-smit?gclid=Cj0KCQiAtqL-BRC0ARIsAF4K3WFdFB2Kp5CFMI1JHCRdK9-xWVNtv3-XZlgfrn2wrZpA4gNDWp-kAM8aAjKVEALw_wcB ale prišiel by som o možnosť druhej karty, a bohvie či by mi išiel dobre v TV TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta 
 | 
Matrix44
 Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579  | 

| 
	|
 @Matrix44ale to neni novej,to je starej,soft 4.2.4.4. novy soft je 5.3.1.2. | 
kristian1

| 
	|
 @kristian1,maradonakdyž to lidi chtějí a nechtěji dát na mně co mám dělat. hold občas lidi májí svoji hlavu a věřím známým lidem něž profikovi ach jo.Dreambox 800HD SE VE2 
 | 
zslaby

| 
	|
 @zslabyco řešíš??,chtěj přetočit,přetáčej a inkasuj | 
pierrepetr
 Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 467  | 

| 
	|
 RE: Skylink zvýšené zabezpečenieTen mistr Slabý, to je opravdu odborník. Takovej hochštapler, co se snaží podnikat v oboru, o kterém nemá ani páru. | 
bretah
 Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 317  | 

| 
	|
 RE: Skylink zvýšené zabezpečenieUpřímně, já jsem tohle moc nepochopil: https://www.parabola.cz/zpravicky/33267/irdeto-freesatu-se-zabydluje-na-satelitu-astra-3b/K čemu bude zase další rozšiřování CAID na 23.5E? Když pominu Viacess, tak bych spíš očekával pravý opak, tzn. kvůli zjednodušení spíše sjednocení všech zákazníků včetně zákazníků Freesatu na 0624. Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24. 
 | 
BIDLO
 Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203  | 

| 
	|
 moduly SMITV těch modulech SMIT je chaos. Může se "normální" uživatel orientovat např. podle obrázku, který z následujících modulů je ten nejnovější? Číslo sw většinou prodejci nepíší. Teď neřeším, co zmínění prodejci zrovmna prodávají, jde mi o to, zda se dá na první pohled podle obrázku (tj. jak modul vypadá) poznat, který je nejnovější. Odkazy:1. https://iczc.cz/egmfqgo2hijfd9kog7h186qu5f_1/obrazek 2. https://static.datart.cz/Rozhrani-EMOS-IRDETO-ROZHRANI-SMIT/media_3558623.jpg?size=800 3. https://www.mall.cz/i/42527584/1000/1000 Z dřívější diskuze jsem pochopil, že ten poslední č. 3, ale i ten má více verzí sw? - viz ten na mall.cz. se starším sw 4.2.4.4 stojí 1300 kč a ten s novým sw 980 kč??  | 
jirka67
 Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848  | 

| 
	|
 RE: Skylink zvýšené zabezpečenieproblem je hlavne v popisech toho zbozi a fotkach, popisy nesouhlasi, neco jinyho pisou,neco jinyho prodavaj,a je to vseobecny problem eshop, podle popisu novej ma jen datart a atos, skutecnou skutecnost neznam,jedine koupit a vratit, na novym SMIT uz neni napis CSLINK a vzadu je WAF2, a pak ten soft zjistit, proste bordel, jim (eshop) to tak vyhovuje-potrebujou prodat ty stary zejo | 
kristian1

| 
	|
 RE: Skylink zvýšené zabezpečeniehttps://www.nay.sk/smit-irdeto-skylink-ready-ca-modulJa si myslím že toto je najnovší smit  | 
niglabi
 Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123  | 

| 
	|
 RE: Skylink zvýšené zabezpečenieto je presne ten priklad.stara fotka.nicnerikajici "technicky" popis.takze ???jeste jsem si vzpomel ze Omko by melo mit ten novejsi,to jsou ty brejle,koukas na to,kurňa kde mam ty brejle  | 
kristian1

| 
	|
 popisy nabidky fotky na eshopechted jsem kupoval nahradni zarovky do halogenu,puvodni uz se nevyrabi,ani ten model uz se nevyrabi,nebo ho alespon nikdo nenabizi,takze nahradni zarovky,nahradni reseni,uz jenom prokousat se tema nabidkama,popisama,nakonec mi zbyly dve moznosti,jeden cesky shop,stara fotka,obyc karton krabicka,neznackovy,druhy nemecky shop,nova fotka,hezka blejskava krabicka,znackovy,stejna cena,ale doprava 20€,samozrejme bych chtel ty novy z nemecka,ale ta doprava,tak jsem objednal ty obyc z cech, a prisly ty novy,nemecky,v hezkym obalu, a vo vo vo vo tom to je | 
kristian1

| 
	|
 RE: Skylink zvýšené zabezpečeniePri koupi na netu je 14 dni na vraceni bez udani duvodu... takze opravdu objednat, zjistit v manu zavadece verzi HW (8 nebo 6) a pri nespokojenosti vratit. Teoreticky by obrazek s duhou mel byt novy modul, ale radeji bych se tim neridil. | 
x008
 Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125  | 

| 
	|
 Skylink zvýšené zabezpečenieNaprosto bezproblémové moduly: Irdeto NEOTION SKYLINK READY CI+ | 
mini
 Registrace: 7/2009 Příspěvků: 696  | 

| 
	|
 @miniTak tak.Mám dva a makají jak v sat.boxu tak ve třech TV. | 
hobo
 Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466  | 

| 
	|
 RE: Skylink zvýšené zabezpečenieJa mam Smit a podle vseho asi ten novejsi a taky uplne v pohode, bezproblemove, rychle prepinani, takze bych ani nepostreh ze to neni oscam, az teda na moznost na neco koukat a neco jineho nahravat k dokoukani pozdeji. | 
biga
 Registrace: 9/2006 Příspěvků: 70  | 

| 
	|
 @bidloTohle preci dava perfektni smysl. Kdyz nekde oznamim,ze nabidku na 0,8 jiz nebudu rozvijet a budu chtit zakaznikovi dat motivaci k presunu na 23,5 tak udelam presne tohle. Pripojim 0653 ke stavajicimu systemu s 0624 na 23,5 a kdo bude chtit prejit umoznim mu to a zaroven mu nabidnu rozireni ajkeho se na 0,8 jiz nedocka. Samozrejme ne nove pozici zapojim jen 0653 a tem jedeu nas stare pozici v 0D97 poslu po presunu na novou pozici na kartu update {ci jim pomuzu nasledne jinak) a maji poreseno.T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402 
 | 
xilt
 Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795  | 

| 
	|
 @RAFI007Máte pravdu, nenapsal jsem to jednoznačně.Šlo mi o to vysvětlit, že jakmile je přístroj Skylink READY, existuje garance, že bude řádně dekódovat i v budoucnu. Bez ohledu na to, že nebude "držet krok" a nebude v budoucnu podporovat funkce vyžadované stále se vyvíjející specifikací (a tím pádem ztratí certifikát). Tím jsme reagoval na nářky, že zákazníky nutíme pořád něco měnit. Zdraví Jaromír Glisník  | 
jglisnik
 Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274  | 

| Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9  INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 211  | |
  Zpět na předchozí stránku | 
|
  Zpět na hlavní stránku diskusního fóra | 
|