Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ako sa Skylink zaujima o podnety a pripomienky

Zdravim, priatelia.
Mnohi z vas, klientov Skylink, dostavate do postovej schranky aj tlacenu verziu Magazinu. Zacal som ho dostavat tiez, dokonca ma to potesilo - mam tam televizny program na dva tyzdne :)
Po case som zistil, ze za nulove naklady by sa dal vylepsit a do Skylinku som napisal podnet s tromi bodmi, ktore by mi (a mozno aj ostatnym) priniesli uzitok:
1. V zahlavi TV stanice, kde je jej nazov, by mohlo byt doplnene aj cislo stanice - toto chcem pozerat, stanica XY, natukam cislo 123 a pozeram. Teraz musim nalistovat stranku so zoznamom kanalov...
Pani odpisala, ze si cislo kanalu mam najst na stranke c. xy. Nepochopila.

2. Pride mi cudne, ze v programoch stanic chyba ich vlastny kanal Skylink 7. Mohli by tam zverejnovat program aj tohto kanalu.
Pani mi odpisala, ze tato TV stanice sa v kompletnom zozname TV stanic Skylink nachadza.
Nepochopila.

3. Poprosil som, aby do programovej sekcie zaradili aj TV stanicu CT Art. Pani mi odpisala, ze nie, lebo CT Art sa na Slovensku oficialne nevysiela. Ide o slovensku verziu magazinu, pripominam. Ale stanica TV Seznam, ktora na Slovensku tiez nevysiela, tam je. Pani je vedla...

Dnes som volal do Skylink, lebo dalsie cislo magazinu Skylink doteraz neprislo, hoci chodi vzdy v pondelok.
Pani mi povedala (samozrejme, musel som nadiktovat cislo karty, moje cele meno a tusim aj adresu - ako keby islo iba o mna...), ze vsetko je v poriadku, lebo Skylink magazin vydava v dvojtyzdnovych intervaloch a aktualne cislo bolo expedovane 23.12.2020, cize podla Skylink je vsetko v poriadku. Podotykam, ze 23.12. je na Slovensku posledny pracovny den pred Vianocami, takze magazin nemoze byt v schrankach ani teoreticky. Takze som 2 dni bez programu.

Takto si Skylink vazi klientov a takto ho zaujimaju podnety a pripomienky klientov.

Prepacte mi, ze som sa postazoval v tomto fore - u Skylink som to uz urobil, samozrejme.

romanss
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako sa Skylink zaujima o podnety a pripomi...

Skylink funguje stejně, jako jiné velké firmy. Jeden jediný návrh / stížnost velice snadno zapadne... pokud se však se stejným návrhem / stížností ozve třeba 10 lidí najednou, tak se interně řeší a probublává k technikům apod., kteří ji musí řešit.

x008
Registrace: 9/2017
Odpověď v diskusním vlákně

@x008

Problemom je, ze sa skor najde 10 ludi, ktori skritizuju snahu niekoho nieco zlepsit, ako 10 ludi, ktori navrh/staznost podporia.

romanss
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra