![]() |
|
freeSAT-programyK 31. 12. 2020 končí platnost komerční smlouvy s vysílatelem programů Discovery.Dosud nebylo dosaženo dohody na přijatelných komerčních podmínkách, umožňujících prodloužení této smlouvy nadalší období. Z tohoto důvodu opustí počátkem roku 2021 programovou nabídku freeSAT programy Discovery, TLC, Discovery Science, Animal Planet HD, Travel Channel HD, DTX, Investigation Discovery, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD a Food network. K 4.1.2021 bude rozšířena programová nabídka základního balíčku Medium HD o programy Canal +Domo, Travel XP HD, Love Nature HD, Stingray iConcerts SD, Stingray Classica SD, Stingray C-Music. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: freeSAT-programyjooo nekdy je ten gugl hroznej,vylejzaj tam odkazy ktery uz davno neplatej |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
freeSAT-programyDěkuji všem za info,byl jsem v tomto směru maličko(hodně)neznalýA ještě jednou přeji všem,klidné proplutí novým rokem 2021.🤗🤩😁 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: freeSAT-programyIdeální doba, aby Telly udělalo nějakou akci 30-40% sleva na 2 roky ( tak jak to bylo letos o prázdninách). A celý cAnal+ si jejich nabídku může strčit do.. orbitu.Škoda jen že Dicovery SC mají až v nejvyšší nabídce. Pořád je to při možnosti záznamu a přeskakování reklam jeden z TOP programů |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
Telly akce na dva rokypresne tak, ted je jejich cas, bombs akci na dva roky a Canal pujde do kanalu 👍 a hned bych to v Lednu rozjel, jenze oni jsou taky pomaly, tak snad to do Brezna stihnou vymyslet,bo v zime stejne nikdo preladovat nebude 👍 |
kristian1
![]() |
|
@kristian1jelikož mě končí předpltný u freesatu v březnu docela by mě zajímalo, jaký byly podmínky tehdy u digi (telly) na akci o který mluvíš |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
@hogofogo11Komplet nabídka za 600,- na dva roky.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: freeSAT-programyporidil sem telly velky balicek na zacatku prosince s 30% slevou, takze se da domluvit na sleve i ted. |
Desper
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 75 |
![]() |
|
@hobodíky,blbý je, že nemají sport1 a sport2. To by dědek (tchán) asi nerozdýchal. Máme medium hd do 31.3. a za ty peníze fakt dobrej balík. zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: freeSAT-programyPři podání výpovědi nabízejí na speciálním oddělení Freesatu věrnostní slevu napořád ve výši 100,- Kč, když zůstanete dál. Prý probíhají ještě jednání o možném pokračování programů.Jinak je výpovědní doba 30 dní. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
@hogofogo11o tom mluvil lubos. ja jsem jen rikal ze by ted bomba akce zaznamenala pravdepodobne velky uspech 👍 |
kristian1
![]() |
|
RE: freeSAT-programyona ta sleva pro sportovni fanousky je docela naprd kdyz nejsou eurosporty, ze... ja to mel za 259 medium hp plus na 2 karty a presto jsem ode dneska u telly po 15 letech u freesatu, kdyby se eurosporty vratily tak se taky vratim, pokud to bude levnejsi nez telly, tak uvidime. |
Desper
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 75 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |