![]() |
|
Samsung QE55Q70T podsvíceníKoupil jsem tuhle LEDku za super peníze (18000, před půl rokem stála 35), vše OK, ale......při detailním sledování bílé scény /(lyže, hokej) je úpatrné u svislých stran cca centimetr (max) že je podsvětlení drobet slabší. Mimo bílé to patrné není.... Je mi jasné, že principielně abych měl 100 procent rovnoměrné podsvětlení, musel bych mít plazmu nebo OLED, kde svítí každý bod za sebe... Přesto ale... jsem celkem puntičkář.... Mám to reklamovat? Je to důvod k reklamaci? nebo to nemám tak žrát? :-) |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
@MMorousJak píšu výše... celý život jedu na LG plazmách a byl jsem vždy spokojen.... Nyní koupím QLED Samsung (a opravdu to není žádná základní třída) a zklamání. Tudíž je návrat k LG a OLED technoligii (principielně blízké plazmě) u mě nabíledni. Prostě každý máme jnou zlušenost....Sony věřím, že bude taky parádní, ale už jsem LG objednal... Věřím že večer napíšu postřehy k ní :-) |
michalnew
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q70T podsvíceníSONY bejvávalo. Dnes naprosto průměrná kvalita. A podprůměrná podpora. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q70T podsvíceníSony KD-65XF9005![]() ![]() ![]() |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q70T podsvíceníkdyž už se tu vedou všeobecné paušální kecy... sonyho obrazové procesory umí dobré zpracování pohybu což je dost podstatná věc, i v nejvyšších třídách OLED jsou na tom OLED od Sony v tomto směru nejlepší, Panasonic má nejlepší podání barev, ale pohyb celkem nic moc, LG má nejlepší poměr cena/kvalita, Samsung měl ve své době vynikající a levné 100Hz modely full HD - např. ve 43" bezkonkurenční a za pár šupů... dnes už bohužel nic takového neseženete![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 384 |
![]() |
|
@ksatelitSamozřejmě je třeba kupovat z vyšších pater.![]() ![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q70T podsvíceníSony KD-65XF9005![]() ![]() ![]() |
niglabi
Registrace: 4/2020 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q70T podsvíceníhoši s těma VA Sony9xxx - jo ujde to, ale OLED je úplně jinde![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 384 |
![]() |
|
LG 55 OLED CXProti Samsungu je obraz úplně jinde, i kdyby ten Samsung svítil korektně, spokojenost. |
michalnew
![]() |
|
RE: Samsung QE55Q70T podsvícení@michalnewTak gratulace, až otevřou krámy, tak se na ten zázrak musím mrknout. Televize LG OLED55CX stříbrná 32 990 - je to ono ? |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 495 |
![]() |
|
@MMorousTyp sedí, ale samozřejmě černá. s dobrým zdrojem (NTV+ 4K, 4K filmy) opravdu pecka. Ovládání se přiznám že Samsung měl lepší, zde je spousta kravin navíc, CEC funguje se všemi přístroji, prostě spokojenost :-) |
michalnew
![]() |
|
Jo, abych jen nechválil...Ten rádoby "Magický" ovladač už letěl proti zdi (obrazně řečeno), naštěstí mám učící se MX 3 Air |
michalnew
![]() |
|
@@@@vlastním qled samsung ale rady 80T, teda vyššej ako píšeš, obraz je paradny, na 4K a fullHd tam nie je moc čo vyčitať, v kombinacii s dreamom 900 |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 493 |
![]() |
|
@maros30Taky si myslím, že to nerovnoměrné podsvícení bylo spíše vadou kusu, jinak byl ten Samsung OK! |
michalnew
![]() |
|
@michalnewNe neni ok, je to proste mizerne edge-led podsviceni a ojeb ze strany Samsungu se znacenim. Q80T je uplne nekde jinde (stejne jako predlonsky Q70). Q70T proste neni dobra koupe. |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
@@@@presne ako píšeš, take rychle porovnaniehttps://www.smartreview.com/samsung-q70t-vs-q80t-qled-4k-tvs-differences-best-models-reviews |
maros30
![]() |
|
@@@@rada Q80T ma Priame zadné podsvietenie , to je najvačší rozdiel |
maros30
![]() |
|
@LuciferNo ted uz je to jedno, Q80 stojí cca stejne penize jako ta OLED co jsem koupil. Koukám na slalom ze Schladmingu na Eurosport 4K, parádní obraz :-) |
michalnew
![]() |
|
Jeste jedno....Zjišťuju, jaký grc je O2TV a jak kvalitní je můj druhý zdroj signálu.... u předešlé, byť Full HD, plazmy mi oba zdroje připadly cca rovnaké |
michalnew
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |