![]() |
|
Nahrávanie programov v správnom časeNa dvoch TV staniciach sledujem dva seriály a to väčšinou v dobe pre mňa nevhodnom. Tak si ich nahrávam, niekedy keď idú dokonca synchrónne tak nahrávam aj na druhom prijímači. V tom nie je problém. No narazil som na problém, údaje o začiatku a konci vysielania, zverejnené v EPG, v https://tvprogram.sme.sk/?ref=tit,ale aj na https://mojtvprogram.sk/#page_TvProgramTimeLine nezodpovedajú vždy skutočnosti, stalo sa, že záznam za chytil posledných 25 %, hoci boli naprogramované podľa EPG a pod. Stáva sa to v dvoch prípadoch z desiatich. V tejto súvislosti som si spomenul na dobu asi pred 20 rokmi, možno i viac, že niektoré filmy či seriály programových časopisoch mali aj mnohomiestné kódové číslo. To kódové číslo sa zadávalo do záznamníka a podľa neho sa spúšťal záznam. Bolo to ešte v dobe VHS, a je možné, že to bolo nahrávanie pozemného, ešte analógového TV vysielania. Vie mi niekto z pamätníkov dať vysvetlenie a či to funguje pri nahrávaní satelitného digitálneho vysielania ? TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Nahrávanie programov v správnom časeNenahravat a nesledovat sracky. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
@KasrVždy si vážím inteligentních a fundovaných příspěvků, jako jsou Vaše. Děkuji.T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
RE: Nahrávanie programov v správnom časeMám ešte niekoľko rokov staré nahrávky a to bez reklám a bez rôznych upútavok na niekoľkých X TB HDD a svete div sa, teraz tie samé dokumenty dávajú niekoľkokrát dlhšie a to len preto, že sú obohatené o ten pridaný hnoj...Už roky bežne nenahrávam a keď už súrne potrebujem niečo archivovať, tak pri tom radšej sedím, nahrám to aj s tým bordelom a potom ho vystrihám... OpenATV 6.4 a aj staršie verzie to totiž umožňujú... ![]() ![]() DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 086 Galerie: Maneto |
![]() |
|
@AntoniusDigicorder mám v garáži po 13-tich rokoch stále ako plne funkčnú rezervu.Používam teraz mladšieho brata Technicorder - vymenil som ho pretože u Digi je na niektorých programoch zvuk AAC a s tým Digicorder nevedel pracovať a tiež dodatočné dekodovanie takže jednou kartou Digi v module obslúžim pre nahrávanie 4 interné tunery a dekodujem dodatočne. U Digicorderu síce funkcia nahrávania serialov nebola ale pridať pred a po nahrávke automaticky po výbere z EPG snáď bola už tam. Ak v tom potrebuješ nejako pomôcť pošli SZ. A dodatočne prajem hlavne zdravý rok s ostrým obrazom. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |