Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

tenis o2tv vs telly

pred chvili jsem zjistil,ze u telly na eurosportu 2 nejde tennis ATP500 s rotterdamu a je tam zaznam snowboard a na o2tv jde v pohode...nevite co se to deje??dik

kolopik
Registrace: 4/2014
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 182
Odpověď v diskusním vlákně

@jožko

ale mám být záznam včerejšího zápasu a ten na satelitní Telly není,ale na o2tv v pohodě běží.Tak je jasné že ani dnes to nedali dopořádku a obávám se že to tak nechají napořád...

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

ved áno..tiež si myslím,že to stále neopravili a bude to robit aj dnes..ale nieje to len Telly.cz...sú to udajne všetci sat operatori...digi.sk,magio sat atd...na iptv,ott,káblovka,optika to ide správne

jožko
Registrace: 7/2016

@jožko

nevis nahodou jak to bylo s turnajemi pred australian open asi bezel treba ATP CUP na eurosportu 2 pres satelit??myslim,ze to taky resili,ze misto tenisu slo neco jineho...ja jsem byl v praci dopoledne tak si to nevybavuju uz.

kolopik

@kolopik

bohužial neviem,lebo nemám satelit,ale pravdepodobne to nešlo už vtedy..ked si pozriem na ich fb staršie príspevky od ludí,tak už tam mali stažností pred cca 1-2 týždnami...ja mám magio.sk optiku a magiogo a mne tam ide normalne správna verzia E2 s tenisom

jožko

@jožko

ja mam o2tv jako 2poskytovatele krom telly tak aspon tak mi to jde ten tenis....kdyby mi nesel internet nejaka porucha tak jsem bez tenisu ted kdyz to nejde pres satelit.

kolopik

@jožko

a to je takový problém to vyřešit,jde asi podle všeho o prachy..

dawis77

@kolopik

i v té době tenis na satelitní telly nebyl,takže je vidět že asi tu správnou verzi Eurosportu nedají.

dawis77

RE: tenis o2tv vs telly

2.najhoršie správy ohladom tenisu

- že wta tenis pre slovensky region kupila rtvs
- že atp tenis pre cz-sk kupil eurosport

jožko

@jožko

První zápas dnes ATP 11:00 Roterdam. Koukal jsem na to přes chorvaty. Eurosporty to tvrdě zazdily.

kolenáč
Registrace: 4/2010

@jožko

tak u nás ještě že o2tv se ženskému tenisu věbuje skvěle,u vás to je horší no..

dawis77

Momentálně je na Eurosport 2 HD od kabel UPC Česká republika LIVE Andy Murray - Andrey Rublev Set 1 stav 2 1 / ATP 500 Round 2 - Centre Court - Rotterdam.

Moravia CS
Registrace: 2/2021

@jožko :

Absolutně nechápu proč RTV nakoupila drahé autorská práva na baby WTA když do to nakonec víc nevysílá než vysílá. Případně to vysílají jen ze záznamu v noci a nebo během rozehraného zápasu vypnou zápas WTA tenisu s tím že to má koncesionář dosledovat na webu RTVS a místo něj začnou vysílat Vlhovou a podobně. To je opravdu takový problém dovysílat ten WTA tenis na té Dvojce a současně tu Vlhovo výjimečně aj zařadit na Trojce místo nějakého archívního pořadu. To si takto veřejnoprávní RTVS váží koncesionářů a vyhazuje jejich peníze vniveč?

Moravia CS

@Moravia CS

to že prepnu Vlhovu je podla mna správne,lebo je to slovenka a ten prenos zaujima 90% slovakov..ako nejaky tenisovy zápas dvoch zahraničnych tenistiek...ide oto,že RTVS to kupila preto lebo si myslela a mala v pláne uz v 2020 mat tretí športový program a tam mali skoro cely den vysielat tenis,lebo by tam mali nato priestot..ale samozrejme zas to stroskotalo a žiadny tretí program ešte nemáme a dopadlo to tak,že z celeho turnaja ktory trvá aj tyzden oni daju do TV maxim 3 zapasy..proste katastrofa..práva na tisice hodín tenisu kupila televizia,ktorá nemá ani športovy program :laughing:

jožko

@jožko

@ jožko :

Promiň ale s tvým "...ide oto,že RTVS to kupila preto lebo si myslela a mala v pláne uz v 2020 mat tretí športový program a tam mali skoro cely den vysielat tenis,lebo by tam mali nato priestot..ale samozrejme zas to stroskotalo a žiadny tretí program ešte nemáme a dopadlo to tak,že z celeho turnaja ktory trvá aj tyzden oni daju do TV maxim 3 zapasy..proste katastrofa..práva na tisice hodín tenisu kupila televizia,ktorá nemá ani športovy program." absolutně nesouhlasím

Aj když nemá RTVS sportovní kanál tak nevidím jediný důvod aby se ten WTA tenis nemohl dočasně vysílal aj na té Trojce současně s jiným sportem na Dvojce místo nějaké archívu starého archívu který se může odvysílat někdy jindy. Česká televize má sicesportovní ČT Sport a také současně vysílala další sport ještě navíc na ČT 2 a to skoro celý den v době konání olympiády a podobně.
Sděl mi jediný důvod proč by v určitý moment nemohla RTVS vysílat sport na Dvojce a současně aj na Trojce. Podle mě tu obhajuješ něco neobhájitelného a to hlavně z důvodu aby se nevysílalo něco co již bylo draze nakoupeno s kapes koncesionářů!!!
Dále raději ani nebudu komentovat to jak RTVS tuneluje peníze koncesionářů za to že pro šíření svých třech stanic platí Towercomu úplně zbytečně za dva Muxy jen kvůli stovce lidí co mají doma ještě CRT televizory (na kterých už musí byt obrazovku úplně v kelu) a k nim májí 12 roků staré settopboxy jen s normou MPEG-2. na trhu jsou v prodeji už minimálně 11 roků v prodeji televizory s normou DVB-T které už měli aj MPEG-4 s možností příjmu v HD ve staré normě DVB-T. Jednotka HD se v Muxu 3 nadále vysílá v normě DVB-T bez nutnosti výměny televizoru na nový s DVB-T2 s normou H264 nebo H265. V Muxu 3 by se okamžitě měly vypnout stanice Jednotka, Dvojka a Trojka v SD kvalitě MPEG-2 a šířit v něm výhradně Jednotka HD, Dvojka HD a Trojka HD v původní normě DVB-T MPEG 4 HD. Myslíš že to duplicitní šíření stanic Dvojka HD a Trojka HD a rozhlasu od RTVS v Muxu 1 poskytuje Towercom RTVS zadarmo?

Podle mě tento současný stav není nic jiného než jeden velký tuneling ze strany RTVS a to za bílého dne.

Moravia CS

samozrejme keby chceli,tak by nejake zápasy mohli dat aj natu rtvs3,ale netuším prečo sa tak nedeje..možno to maju od niekoho zakazane..alebo proste to tam nechcu dat ked to je program urceny hlavne pre dochodcov a archiv...a samozrejme suhlasim aj s tym tunelom...ved to je neuveritelne ze za peniaze koncesionarskch poplatnikov kupia za miliony eur priame prenosy na tenis a pritom nan kašlu a diváci vidia v TV z kazdeho turnaja max 3 zápasy...

jožko

ja mam obavy abychom nebyli 3roky bez tenisu pres satelit u eurosportu :(( a neslo to pres internet a kable atd.

kolopik

Ruský eurosport tenis dává. :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

@jackino

me to taky jde tenis pres eurosport 2 pres o2 tv...ale porad to rikam dokola muze se stat,ze internet mi nepujde par hodin a budu bez tenisu a satelit by byl nevyuzity kdyz to tam nevysila telly kvuli blbe verzi eurosportu 2..

kolopik

Telly mlčí, Slovak Telekom prověřuje znovu. Zdá se,že o rozdílných verzích E2 neměli tušení.

DM900, Merlin, Technisat Technicorder SC, 1°W, 13°E, 19,2°E, 23,5°E

Judithka
Registrace: 1/2020

@Judithka

to si nemyslím že o tom neměli tušení.Znovu opakuji,že jde o prachy ta tenisová verze Eurosport je o dost dražší než ta co je tam teď,z toho jasně vyplývá,že to už tak bohužel zůstane...

dawis77

@dawis77

Taky se obávám, že zůstane :( Nicméně paní ze ST slíbila znovu prověřit. Torpédujeme dál :))

Judithka

@Judithka

to je jenom takový kec podle mě,moc dobře o této situaci déle vědí,no ale uvidíme....

dawis77

@ Judithka:

Na Eutelsatu 16A 16,0°E je ten samý Eurosport jak na 0,8°W. Včera jsem to ověřoval u známého co má Telly a u bratra co má Orange cez satelit.

Moravia CS

@Moravia CS

Díky za ověření. Telly píše, že čeká na oficiální vyjádření.

Judithka

@Judithka

tak vcera jsem jim napsal trochu drsny vzkaz telly..tak uvidime asi to bylo k necemu.

kolopik
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 182

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra