, sekce: Skylink |
|
AMIKO micro hd seZdravím,poradíte jakou soft verzi nahrát do tohoto stroje aby fungovali Tv stanice ze Skylinku Home+domo , Lala , i Šlagr Premium -dik |
papay
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 601 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
|
|
RE: AMIKO micro hd seA existuje vôbec na tento lacný bazmek taký soft???VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 166 |
|
|
RE: AMIKO micro hd seNeexistuje.Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
|
|
RE: AMIKO micro hd seneexistuje ???? ved amiko bazmek je vraj najlepší na svete.... |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
|
|
@maradona...najlepší na svete nemôže byť! Sú ešte lepšie bazmeky, také, ktoré ani kastrovať nemá zmysel. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboyjak že nie ??? ved všade píšu a všetci sú s nich nadšený všetkým fungujú bezvadne. |
maradona
|
|
@maradonaTo keby si vymenil všetky linuxy za Amiká, tak na tom ešte aj zarobíš!No, normálne a vážne vravím, skoro jak prvá cena v Lote! Poznámka: Tiež sa mi tu "povaľuje" jedno Amiko a ani za toho šľaka neviem, že ako ho mám využiť?! Žiaden stôl v domácnosti sa mi nekymáca, ani nemám neposlušného psa, že by som to po ňom od jedu hodil. Čo s tým stb, kto poradí? VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboyked pôjdeš do štúrova tak to prehod za dunaj. |
maradona
|
|
@maradonaTento rok som najbližšie k maďarom bol pri pracovnej "návšteve" Komárna. To je tiež "hod na krátke trate".VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
@mmiriboyNo vidíš,a já jsem kamarádovi vyměnil Skyworth za Amiko 8265+ a kanál 26(kanály ČT),který Skyworth nezvládl Amiko s přehledem naladilo.Myslím terestrial. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 138 |
|
|
@jjeryTo buď tomu rád, že sa ti podarila aspoň takáto výmena. To sa len málokomu podarí!Akože Amiko ako FTA prijímač zvyčajne funguje dosť slušne, ale už oveľa horšie je to zo sw podporou pre funkčnosť dekódovania z kariet od výrobcu resp. od externých vývojárov fw. A radšej ani nebudem spomínať podporu net aplikácií v týchto stb. Za mňa, tieto stb sú už dávno za svojim "zenitom dokonalosti". Totižto mám dojem, že viac ľudí sa ich chce radsej zbaviť, ako vlastniť. VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
|
|
RE: AMIKO micro hd seamiko_microhd_se 2.4.44_mcas |
twinspin
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 70 |
|
|
RE: AMIKO micro hd sepokud je karta Irdeto M7, zkus soft 2.4.58 |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
@papayjak říká twispin 2.4.44 a pokud ho chceš tak ti ho pošlu2.4.58 mám taky, (je pro youtube), ale nevyzkoušel jsem ho na caid 0624,ty kanály co požaduješ. najdeš mě v Pm nebo na centrumu.cz |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 536 |
|
|
RE: AMIKO micro hd seAni 2.4.44_mcas nerozkóduje kanály menované v príspevku (Irdeto s vyšším zabezpečením).Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
|
|
@maradonaPokud se nepletu, tak na 5 prodávaných modelů (H265, 8155, 8265+..) byl sw pro kartu M7 s L2B včetně homeshare vydaný v roce 2020, kdy se o L2b majitelům VU+, Gigablue, Octagon...jen ve snu zdálo. Na další starší modely včetně MicroSE byl sw 2.4.44 pro M7 uniblok bez L2b a homeshare vydaný v květnu 2018. Hrozně moc tě to muselo v noci strašit, že tě tyto přijímače stále tak vytáčí. Naštěstí pro tebe už je sw pro karty L2b pro některé tebou jmenované značky v tomto roce taky a nemusí se kupovat kvůli tomu Qviart. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 071 |
|
|
RE: AMIKO micro hd sefirmware 2.4.56_SKYLINK_ICE, vidi ICE kartu v mode IRDETO a funguju v nom aj HBO atd, cize L2b OK, soft vydany 29.5.2019 ! |
texan
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 37 |
|
|
AMIKO micro hd sebohužel já už to amiko mikro se nemám na vyzkoušení,sám jsem přešel v 8265+ na modulypro papae:nemám ani tu A103E Slyšel jsem,že se Žerikem fungují obě radia mikro i A103E |
korkoran
|
|
@RAFI007mne osobne je šum a fuk nejaké L2b..... viem si poradiť aj bez skylinku aj tak to mám len ako doplnok.to je to posledné čo ma trápi a spím ako maco. |
maradona
|
|
@maradonaspíš ako Mačo lebo maco?🥱😌😌 |
korkoran
|
|
@korkoranSpíš amíco 🥱 μHádééé...eSÉ |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 904 |
|
|
RE: AMIKO micro hd seZ tých bazmekov amik, ako ich tu nazývate ide včetko u amiko mira, na ten je soft,kde to ide, ale na mini,micro,všetky impulse,8150 atď asi nie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
|
|
RE: AMIKO micro hd seJe soft 2.4.56 na tom to chodí, ten kto píše že "neexistuje" píše hlúposti. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
|
|
RE: AMIKO micro hd seKaždopádně lze nyní snadno ověřit zda skutečně máte své CA muduly a satelitní přijímače připravené a funkční na L2b. Televizní kanál "CANAL+ Domo" je díky promo akci Skylinku již druhý měsíc funkční na VŠECH kartách. Funguje tedy opravdu všem i se "základním" balíčkem (Digital) lze jednoduše ověřit jaká nás čeká budoucnost. Napovím, že starat by se měli všichni, komu kanál "CANAL+ Domo" aktuálně doma nehraje. Taky mám AMIKO a právě v něm (asi díky nevhodnému FW) mi CANAL+Domo nehreje. Pokud my mi někdo uměl poradit, pak budu rád za každou PM. (používám Amiko_HD8265_1.4.21_emu.abs) |
hokejka988
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 245 |
|
|
@hokejka988Amiko HD8256 a program Canal+Domo ide s týmto softom: AMIKO_HD8265_1.3.79_SKYLINK_ICE.abs (soft nieje bežne dostupný na nete (a to neznamená že taký neexistuje)). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
|
|
vsetko idepozri si toto vlákno, som to riešil a vyriešil:https://www.parabola.cz/forum/topic-99808/ |
reavisko
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 133 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|