, sekce: Zkušenosti |
|
Off topic tema - pre redakciuDobry den, redakcia,daju sa niekde najst nejake statisticke udaje fora Parabola.cz? Ak nie, mohli by ste zverejnit statistiku: - Celkovy pocet registrovanych clenov fora od jeho vzniku - Sucasny pocet registrovanych clenov fora - Sucasny pocet aktivnych clenov fora (posledny prispevok nie starsi ako - povedzme - 1/2 roka) - Priemerny pocet citatelov (vcitane neregistrovanych navstevnikov) fora za - povedzme - 1 kalendarny mesiac Ide mi iba o prehlad o aku velku komunitu v ramci CZ a SK ludi ide. Dakujem. |
romanss
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 1 346 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
|
|
@romanssPridám ešte, koľko multinickov je a koľkí čo sú na blackliste sa registrovali zase. Mňa by zaujímali tieto čísla |
longoria
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 106 |
|
|
RE: Off topic tema - pre redakciuno odhaduji ze na web Parabola chodi uplne minimum zakazniku Skylinku,rekl bych tak 5% 👍 a vo vo vo tom to je |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@kristian1Za to sem chodí hodně diskutujících, kteří nejsou zákazníky Skylinku a zde ukazují jací jsou odborníci právě na Skylink. Někdy je to docela zábavné, ale častěji k pláči. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
|
|
@romanss ty sa musíš asi vážne nudiť...Že sa tu diskutuje v poslednom čase veľakrát o nezmysloch je viac ako jasné... A ty by si rád ešte pridal nezmyselnú štatistiku, ktorú si síce prácne možeš spraviť sám vytvorením podrobných rešerší na tvoje otázky a to z údajov ktoré sú tu dohladateľné, to mi už jasné veru nie je... Jednoducho sa ti nechce prehrabávať v tých srač.ách, ktoré sa tu za dlhú dobu nakopili a najjednoduchšie je s tým zamestnať niekoho iného...Ak chceš osloviť @redakiu, stačí to spraviť cez položku "KONTAKT" vpravo hore... DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 117 Galerie: Maneto |
|
|
@romanssNa všetky tieto tvoje otázky, až na poslednú, tu údaje vyhladáš... Stačí si k tomu na nejaký ten mesiac sadnúť... A na Vianoce to môžeš uverejniť, ako tvoj extra príspevok... A všetci si určite so záujmom prečítame :Aký je - Celkovy pocet registrovanych clenov fora od jeho vzniku ? Aký je - Sucasny pocet registrovanych clenov fora ? Aký je - Sucasny pocet aktivnych clenov fora (posledny prispevok nie starsi ako - povedzme - 1/2 roka) ? Aký je - Priemerny pocet citatelov (vcitane neregistrovanych navstevnikov) fora za - povedzme - 1 kalendarny mesiac ? Tak na túto otázku ti neodpovie nikto... Všetky údaje na ktoré je odpoveď tu nájdeš, tak šup, šup... Držím palce aby si to do tých Vianoc stihol... DM920 Dual FBC DVB-S2X MS+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM900 RC20 Dual DVB-S2X MS, DM900 Dual DVB-S2X MS,OCTAGON SF8008,Arion i7 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB +TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,TBS5925,Gibertini OP 125L,Fuba DAA110A IBU Twin, DG380S,Fuba DAA850 4xIBU Twin
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 117 Galerie: Maneto |
|
|
RomaneJá nevím, jestli si děláš legraci, nebo to myslíš vážně, dnes "úkolování redakce", co vymyslíš zítra...?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
@romanssprosím tě, co je to to off topic ? Neumím anglicky. Jestli to znamená, že potřebuješ kontakt na redakci, tak ho najdeš tady: https://www.parabola.cz/info/kontakt/. Zkus jim napsat a pak nám dej vědět, kam tě poslal. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 073 |
|
|
RE: Off topic tema - pre redakciuPred pár dňami chcel "po domácky" elektronickou cestou eliminovať žírenie zvukových vĺn, dnes chce pre zmenu "nakrknúť" redakciu paraboly ohľadom zaúkolovania vypracovaním interných štatistickýchinformácií? Chlapče, nič v zlom, ale akosi strácaš pôdu pod nohami. Máš nereálne požiadavky - a moja otázka znie - Prečo? VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 167 |
|
|
@mmiriboy"moja otázka znie - Prečo?"Nesnaz sa byt mudrym vo veciach, ktorym nerozumies. Pekne tisko citaj a uc sa Ja ked vidim temu, ktora ma nezaujima, tak sa jej nevenujem a citam ine. Ty evidentne naopak - ak vidis temu, ktora ta nezaujima, alebo jej vobec nerozumies, tak mas silne nutkanie tam vstupit a pridat dehonestujuci prispevok. Ale sklamem ta - neziskavas dobre body, ani vaznost, ani uznanie. Ziskavas pravy opak. Je naozaj skoda, ze niektorych prispievatelov nejde dat na ignore list. Chlapce, zamysli sa nad sebou |
romanss
|
|
@tukanAke "ukolovanie" redakcie?Par minut prace s databazou je nejake ukolovanie? "co vymyslíš zítra...?" To sa este uvidi. Nedostatkom kreativity a fantazie netrpim. |
romanss
|
|
@kristian1Mozno mas pravdu, mozno sem naozaj chodi minimalny pocet zakaznikov Skylink. Mozno zrovna ja tvorim to minimumAle vysvetlenie tohto javu moze mat racionalne jadro - vsetko im funguje ako ma a k uplnej spokojnosti, takze nemaju problemy a nemaju co riesit, na rozdiel od pouzivatelov ostatnych platforiem a vselijakych boxov |
romanss
|
|
@romanssTak o tomto tvojom prispevku by som sa odvazil tvrdit, ze je to minimalne satelitny prispevok roka a zasluzi si Oskara, Zlateho leva, Zlatu malinu, no a v neposlednom rade najma cenu Oskar - vtipkar. |
black13
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 251 |
|
|
blackNejhorší na tom ale je, že i když se bavíme /já se teda bavím, nevím jak Vy ostatní/ a bereme to jako vtip, on to asi myslí vážně...Romane, a proč si myslíš, že "pár minut práce" není úkol? Zkus mi to nějak zdůvodnit... Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
|
|
@tukanUkol je to, co ti niekto (napr. nadriadeny) nariadi. Ukol musis splnit.Toto bola prosba, prinajhorsom ziadost, ktoru mozu odmietnut a bude to OK. Ale ak tych par minut prace tomu venuju, budem rad. |
romanss
|
|
@romanssNE, vetsina z nich ani nema internet nebo ho nepouziva k temto ucelem a vetsina z nich ani nevi ze nejaka parabola existuje.o te spokojenosti bych pomlcel. tak me by naopak zajimalo kolik ma v soucasnosti skylink (bez freesat) aktivnich karet to znamena aktualne zaplacenych balicku nebo serpo ? ale to se asi nikdy nedozvime. |
kristian1
|
|
RomaneA nenapadlo Tě, že když Tvé prosbožádosti vyhoví /leda tak ve snu, ale je to na redakci samozřejmě/, objeví se dalších "20 podobných pošuků", kteří budou chtít taky podávat prosbožádosti, protože..."proč my ne", když Roman může? Připadám si jako na pomocné škole s prvňáčkama..., už Ti nebudu vysvětlovat věci, které si měl pochytit doma v rodině...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
|
|
@romanssVšechno jim funguje? A co čerstvé vlákno o poruše zvuku jejich kanálů v přijímačích Vu+, která jak přišla, tak zase zmizela? A hlásilo to víc lidí, takže to asi nebyla závada klientského HW... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 |
|
|
@kristian1"vetsina z nich ani nema internet nebo ho nepouziva k temto ucelem"A to ty vies ako? "to se asi nikdy nedozvime" To se urcite nikdy nedozvime. Nanajvys tak hrube cislo Pocet zakaznikov. |
romanss
|
|
@tukan"dalších "20 podobných pošuků""Nuz, ja si to iste myslim o tebe. "Připadám si jako na pomocné škole s prvňáčkama" Tak isto si pri komunikacii s tebou pripadam ja. "Ti nebudu vysvětlovat věci, které si měl pochytit doma v rodině..." Ja budem voci tvojej invektive slusny a o tvojej vychove radsej pomlcim. |
romanss
|
|
@Bad PeteJedna zavada Skylink vo vysielani na "sto" zavad klientskeho HW.A toto ides porovnavat? Pozri si pocet prispevkov typu "zavada na HW" za mesiac/kvartal/rok a spocitaj pocet zavad "Skylink". |
romanss
|
|
@romanssOny totiž "závady na HW" (klientském) se nikde nehlásí, to si většinou řeší dotyčný klient se SL nebo případně technikem / obchodem.Ale já ti tvé bezbřehé nadšení neberu, chraňbůh abych někomu upíral jeho svobodně vyjádřený názor. Jen jsem chtěl poukazát na fakt,že to je stejné jako u každého jiného operátora... Furt je to jen technika a ta je poruchová, ať se její majitel jmenuje jak chce... K tomuto tématu se dále nevyjadřuju, tam si autor pravidelně může koledovat o ovoce... Hezký den ti přeji |
Bad Pete
|
|
@romanssU "se nikde nehlásí" mi vypadlo "do fóra, když je to u jednoho člověka"... |
Bad Pete
|
|
@Bad Pete" já ti tvé bezbřehé nadšení neberu,"Ja ziadne "bezbřehé nadšení" zo Skylink nemam. Som spokojny klient - ale len do takej miery, do akej to Skylink umoznuje. Inymi slovami, co ponukaju, to funguje. Problem je v tom "co" ponukaju - a tm som krtikom Skylink-u. Oni tam dobre vedia, kolko staznosti odomna museli riesit... |
romanss
|
|
@romanssTak to jo... |
Bad Pete
|
|
RE: Off topic tema - pre redakciutak podle me serpo je uplne v pohode,za tech 120 resp ted mini za 150 je to krasna nabidka,ovsem s balickama uz je to ponekud horsi. na princip s.ru, kupuju sluzbu a ne princip. |
kristian1
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|