Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Off topic tema - pre redakciu

Dobry den, redakcia,
daju sa niekde najst nejake statisticke udaje fora Parabola.cz?

Ak nie, mohli by ste zverejnit statistiku:
- Celkovy pocet registrovanych clenov fora od jeho vzniku
- Sucasny pocet registrovanych clenov fora
- Sucasny pocet aktivnych clenov fora (posledny prispevok nie starsi ako - povedzme - 1/2 roka)
- Priemerny pocet citatelov (vcitane neregistrovanych navstevnikov) fora za - povedzme - 1 kalendarny mesiac

Ide mi iba o prehlad o aku velku komunitu v ramci CZ a SK ludi ide.
Dakujem.

romanss
Registrace: 7/2018
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Off topic tema - pre redakciu

Taky by nebyla špatná anketa pro zjíštění věkové struktury čtenářů.

mibo1949
Registrace: 1/2013

@mibo1949 a to by mělo vliv na co. Když budeš vědět kolik je komu roků? Ty jsi ročnik 1949?

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

@milde

No, ver, že význam by to malo, keby si vedel, aj keď nie presne, ale predsa len
vek nicka na tomto fóre. Pretože mnohokrát mám dojem, že buď sem píšu ľudia totálne technicky nevzdelaní, alebo aj ľudia typu "ja sa chcem za každú cenu ukázať..." A v takýchto prípadoch by ma skutočne zaujímal vek pisateľa!

A ohľadom autora tejto témy, citujem - čo napísal na moju adresu:

Nesnaz sa byt mudrym vo veciach, ktorym nerozumies. Pekne tisko citaj a uc sa.

Ja ked vidim temu, ktora ma nezaujima, tak sa jej nevenujem a citam ine. Ty evidentne naopak - ak vidis temu, ktora ta nezaujima, alebo jej vobec nerozumies, tak mas silne nutkanie tam vstupit a pridat dehonestujuci prispevok.
Ale sklamem ta - neziskavas dobre body, ani vaznost, ani uznanie. Ziskavas pravy opak. Je naozaj skoda, ze niektorych prispievatelov nejde dat na ignore list.
Chlapce, zamysli sa nad sebou.

Takže "romanss" zhrniem to, ok?!
Mám silný dojem, že ty zo svojimi vedomostami mi siahaš sotva po členky.
Ale, dobre, mysli si, že si najmúdrejší, že všetkému rozumieš, skrátka hraj sa tu na hrdinu. Je to tvoja vec a tvoj problém!
Len si láskavo zapamätaj jednu vec.
Neoopovrhuj ostatnými!!! Pretože sa ti to veľmi ľahko móže aj vypomstiť.
Ja som na tvoju adresu iba predniesol svoj názor k danej téme. To, že bol z mojej strany kritický, veď každý nemôže a ani nikdy nebude s tebou zdieľať vždy rovnaký názor, toto si treba uvedomiť!
A to, že neznesieš kritické, či nesúhlasné slová na svoju adresu, tak s touto sebapýchou sa už budeš musieť láskavo vysporiadať sám zo sebou.
Pekný zbytok dňa prajem...
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@kristian1

No právě. Kupuju službu. Každý slušný operátor má zákaznický servis a správu čehokoliv ve vlastní režii a neříká si okatě o bakšiš. Až budu chtít časopis, koupím si časopis.
A když ještě navíc potom vyšlo najevo, jaký je skutečný účel serpa, tak to ať mne zatahají za tu druhou, mám na ní rolničku :-/ (nejsem nějakému ... ... za bxxxx).

Bad Pete
Registrace: 1/2018

je zajímavé, jak obsáhlou diskusi alá hatlámo patlámo umí vyvolat jeden kvelurant, který si sám na sebe tuto povahovou vlastnost napráská... som krtikom Skylinku. Oni tam dobre vedia, kolko staznosti odomna museli riesit... :))) R^

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI007

"krtik"? Z jaké řeči jste si to vypůjčil? Česky je to "krtek", slovensky "krtko". Primátor města Levice se jmenuje Krtík, ale co by ten měl se S společného? :lookaround:
Nemyslel jste "kritik"? ;) Pokud ano, tak v tom nevidím problém. Proč by si nemohl stěžovat, když je nespokojený? No jo, oni ti nespokojení už jsou jinde, kde jsou spokojeni, stejně jako já, viz komentář výše. Bez urážky, ani do jeho, ani do mých "povahových vlastnosti" nikomu nic není...

Bad Pete

@mmiriboy

Iba tri vety, ktorymi uzatvaram diskusiu s tebou:

Tvoj dojem ta zavadza, skutocnost je ina.
Neopovrhujem nikym.
Nepredniesol si nazor, ale zosmiesnovanie.

Rv

romanss

@RAFI007

"kvelurant"
Dakujem.

romanss

@romanss píše:

Tvoj dojem ta zavadza, skutocnost je ina.
Neopovrhujem nikym.

;) Toto síce môže na svoju obranu tvrdiť každý, ale podľa mňa pravda je úplne niekde inde.
;)

Nepredniesol si nazor, ale zosmiesnovanie.

;) V jednej vete píšeš, že nikým neoprvhuješ a v ďalšej píšeš o zosmiešňovaní?! Myslím si, že za každým jedným "zosmiešnením" stojí nejaký človek a je úplne jedno, či ten dotyčný je moderátorom, resp. redaktorom paraboly, alebo iba jedným z registrovaných nickov na fóre.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@romanss

A čo sa týka môjho názoru, na to ti viem pre úplnosť povedať iba jedno. T.j. nemyslím si, že by redakcia, resp. moderátori paraboly ti z veľkou radosťou a odhodlanosťou vyšli v ústrety v odpovediach na tvoje otázky.
Prečo?
No jednoducho preto, lebo jeden "kriklúnsky hlas" nestačí na to, aby tento web zverejnil tebou požadované štatistické údaje. A je dosť pravdepodobné, že niektoré s tých údajov by po
boli po zverejnení proti interným pravidlám a predpisom vedenia paraboly.
;)

mmiriboy

@Bad Pete

Žiadne posr SERPO nebolo treba platiť ak si platil niektorý balíček... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

Ano, serpo bylo v ceně, když sis platil balíček. Takže znova, už to píšu potřetí: kupuju si balíček programů. Servis okolo má každý slušný operátor zahrnut v nákladech. Tvrdit, že je něco zadarmo, přitom za poplatek, je dost chucpe. Jde o to, že ze mne operátor dělal rohaté zvíře. Můj osobní názor, už u nich dávno nejsem, jsem jinde, kde mám o hodně víc programů (za o hodně menší cenu) a bez keců okolo.

Bad Pete

@milde

Redakce uspořádala mnoho anket, teď např. jak zareagují na reklamu . V nicku mám rok narození.

mibo1949
Registrace: 1/2013

na reklamu reaguji tak ze ji "přečkám" 👍

kristian1
Registrace: 7/2016

@Bad Pete

kritika dobrá, jenom špatně mířená. Byla to jenom zkopírovná citace romansse :))) :))) :)))

RAFI007

@RAFI007

Tak si příště odpusť ty smajly (vidím, že ty ti jdou) a dávej cizí citace do uvozovek (které ti zřejmě nejdou)... ;) :8)

Bad Pete

@Bad Pete

Provedu."Kázeň musí být, tak je to správné". Budu se řídit tvými doporučeními.

RAFI007

„No tak, chlapci, prosím vás, nechte toho, neperte se. To nemá za mák smyslu, co tady děláte. No to jste družstevníci?” :)))

lance
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra