Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Lacna alternativa

Caute borci, hladam nejaku lacnu variantu 2tuneru linuxu, ja mam vu uno 4kse ale potrebujem nieco lacne k znamym. Spravovat to budem ja.

marcelpn
Registrace: 9/2017
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Lacna alternativa

a ako Vám ide tá zgemma ? ja mám H9-Combo a všimol som si až teraz pri dennom používaní že dosť často sa mi stáva že bud nejde zvuk alebo obraz a zvuk ide.
nerobí to síce pravidelne ....mám tam openatv6.4 zatial....skúsim ešte openspa ,openpli..... či to bude blbnúť aj v tých image. pomôže len tvrdý reštart ,potom ide bez problémov .....ako keby mala limitované prepnutia programov napr: 200 X a začne taneček. :))) alebo mu nesedí openatv image.
cena ,výbava a podpora zatial fajn...... R^ no budem pátrať dalej ,ale s iným image asi .... R^
alebo ju niekomu dám a dotrepem domov nejaké VU+,DM ...predsa to kope inú ligu...o tom potom.

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

Zkušenosti s Zgemmou H 9 TWIN nemám doporučuji dle zkušeností se Zgemmou H7S a recenzi na parabole:

https://www.parabola.cz/clanky/6738/zgemma-h9-twin-vyborny-uhd-satelitni-prijimac-s-2-ci-sloty/

Ve Zgemmě H7S mám aktuálně Open PLi 8.0 uvažuji o přeinstalací na jiný image jelikož mi v tomto image nejde HbbTV. Měl jsem v ní i Open ATV, ale prostě zkouším a experimentuji :-) Jinak celkově se Zgemmou H7S maximální spokojenost.

shiraz
Registrace: 8/2008

@maradona

Máš ten problém len pri sledovaní TV alebo aj pri prehrávaní videí?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

pri TV..... a je mu šum a fuk či sat. alebo DVBT2 tuner. sledujem to pár dní dal som si ten bazmek na stôl pred tým som si spravil komplet flesh image openatv-6.4 ,všetko pekne nainštaloval nastavil a sledujem žiadnu zálohu som nepreniesol .preskenoval satelity a DVBT2 komplet na novo a už sa mi to stalo pár krát opäť. včera som sa s tým trochu hral a asi pri nejakom 200-stom prepnutí opäť obraz nikde ale zvuk ide . free programy idú, programy s CI Digi-sk tiež. prepnem na niečo čo frčí v oscame tak všade zvuk ide a obraz nikde.... oscam ide dobre a je šum a fuk či s vlastnej karty ,alebo so servra. napr: caid:0D97 mi ide ako jediný, caidy: 0624,0609,0668 a 0B00 ide všade len zvuk takže bez obrazu. dám tvrdý reštart všetko ide opäť bezvadne a opäť asi pri 200-tom prepnutí obraz nikde. menil som bin oscamu config ,ale nepomohlo. zameriam sa ešte bez CI slotu a skúsim iné image. podozrievam ešte openatv,ale to ešte skúsim s iným image . dokonca sa mi občas stane že obraz ide ,ale zvuk nikde ,ale spozoroval som tento problém u programov kde frčí aj AC3 ako HBO,Prima,Nova atd...niekedy pri tom zvuku zaberie ked prepnem na program bez AC3 a potom späť aj na AC3 a už zvuk ide . a tak dookola ..... nejako j e b n u t e sa mi to správa. pokial prepnem len pár krát za den tak žiadny problém.... ide ako švajčiarske Primky .... :)))

maradona

@maradona

"niekedy pri tom zvuku zaberie ked prepnem na program bez AC3 a potom späť aj na AC3 a už zvuk ide" asi bude problém tam. A pri pozeraní nejakého videa /teraz myslím z vonkajšieho zdroja/ či aj vtedy vypadáva zvuk? Nemám tento box, ale na viacerých fórach píšu, že problém je niekde s HDMI /niečo vypína občas HDMI výstup/ a AC3 zvukom. Ale skús iný image.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Lacna alternativa

včera som ho len tak cvične aktualizoval online zatial vydržal cez 400-prepnutí bez jediného problému. je momentálne pripojený na inú TV iný HDMI aj koaxiál káble .externé video som skúšal so stream cinema, HDD,Orange ,Sledovaní tv..... a niečo čo je v archíve čo používam a tam som zatial nepostrehol žiadny problém .no uvidím.. fleshol saom tam okrem openatv aj openspa.....kým nezdechne v openatv tak ho nechám, potom prepnem na openspa a iné image ešte vyskúšam.

maradona
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra