, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Joj šport na Freesat bez cryptoworksuZdravím, to si niekto robí z ľudí srandu?? Prečo tam nepripojili aj caid 0d97??? 99% ludí má prijímače, ktoré čítajú karty ako cryptoworks.To chcú takýmto prístupom násilne prinútiť aby si pomenili prijímače alebo nebodaj pretočili na Skylink?? U mojich známych nech robím, čo robím, karta na Openboxoch pod irdetom nenabehne ani za nič a to už boli robené aj oživenia karty.Len my nepíšte aby zmenili prijímače, oni chcú pozerať aj iné programy, ktoré by za normálnych okolností na "oficilálnach" prijímačoch pozerať nemohli a aj balík discovery.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 343 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
|
|
@kristian1Si strašne naivní zákazníkom skylinku je celá Pl ukradnutá ak by nebola už nie sú roky u nich kto tam je je tam kvôli nízkej cene alebo možnosti zaplatiť si to občas cenu si samozrejme môžu dať aj 50€ za PL ale bude to sledovať pár maniakov a bude s toho len strata. |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 120 |
|
|
@kristian1O balíčcích a cenách můžeš spekulovat do aleluja... ale rozhodně zapomeň na to, že by PL a nové programy nefungovaly v 0624, tenhle nesmysl je hotová žádanka k Chocholouškovi |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
@peto197601Podľa mňa prišiel skylink prevzatím orange satu k PL ako slepe kura ku zrnu. Ako s tým naložia je ich vec, ale ľudia, tak ako píšeš, im to vo veľkom platiť nebudú. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 348 |
|
|
@baltikNejak tak si myslím, že to budeVU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 729 |
|
|
@baltikSkylink hlavně nepřišel k PL převzetím "Orange satu", ale obnovením práv centrálou Canal+ v Paříži... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 |
|
|
@Bad PeteFormálne áno. |
baltik
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 348 |
|
|
Joj šport na Freesat bez cryptoworksuTak jak píše Bad Pete.Kdyby frantíci(Canalsat) neztratili práva k domácí fotbalové lize,tuším že jim to přebral Amazon,tak by žádná anglická fotbalová liga na Skylinku nebyla.Nebude na NC+ a taky na Holandském Canal Digital.Vše poběží na stremovacích službách. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 333 |
|
|
@filipek..lenže freesat je iná kapitola, roky sa s tým nič nerobilo a ked už nasierali ludí čo mali skylink /mali, lebo len v mojom okolí dosť ludí odišlo od skylinku vdaka rôznym "úpravám kódovania", kde si ludia museli kupovať nové prijímače a pod. a k čomu to bolo dobré???/ tak aspon freesaťákov mali nechať napokoji pokial to už definitívne nevypnú na pozícii 1w a o mňa nejde.Joj šport je další typ programu, kde tretina vysielacieho času budú upútavky a reklamy.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 343 |
|
|
@peto197601skylink a nizka cena ? tak to jsi me pobavil 👍 no financni ztrata to bude kazdopadne,ale s tim se pocita.nechapu kde jste zase vzali ze tu PL ziskali diky nejakymu ORANGE.! PL koupili francouzi tak jak to tu nekdo pise a mnohem driv nez vubec spolkli orangutana.! |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@lancei kdyby to dali do toho irdeta 0624 at uz uni nebo zabezpecene L2B, tak rozhodne cena te PL pod 500kc nepujde a to je jistota. a jestli si nekdo mysli (nemyslim tebe) ze to daj do multi nebo do smart tak to uz je pak opravdu na Chcholouska.jeste je tu stale ta vyjednavaci varianta ze ty programy PL nabidnou dalsim velkym hracum vymenou za ostatni predni evropske ligy ale tim padem jim zadny novy zakaznici neprijdou. |
kristian1
|
|
@kristian1Ja zas nechápem kde si vzal že som tu ja niečo písal o orange a pl reaguj na toho kto to písal čo sa týka toho lacného skylinku tak najviac zákazníkov má predsa mini aj k tomu boli dotlačený zrušením digatalu.A že ty chceš platiť za PL 500 je tvoj problém ja im za to toľko určite nedám a nebudem sám teraz platím menej za všetky top ligy+lm. |
peto197601
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 120 |
|
|
@baltikFormálně? Skutečně. Zrovna šéfa Canal+ Maxime Saadu bych nepodezříval z toho, že plácá do větru... |
Bad Pete
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 584 |
|
|
@peto197601ano serpo resp mini je levny s tim souhlasim,ale to nejsou standartni balicky, a standartni balicky smart,multi,kombi, pri te nabidce co maji mi teda levny neprijdou. tu PL budu resit az pristi leto,mozna koupim,mozna nekoupim,zalezi na presnych podminkach a obsahu balicku.reakce na Orangutana samozrejme patrila tem dvema pod tebou. |
kristian1
|
|
@to allSandokan stále "hafká" a ještě dlouho bude a nějaká PL v cz/sk jazyce mi bude šuma fuk za hromadu peněz.Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 872 Galerie: jackino |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 64 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|