Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vyskakovací reklamy Parabola. cz

Nazdar,jaký máte názor na vyskakovací reklamy na tomto webu.Především na tabletu/mobilu je to katastrofa.Nedávno mi nešlo se pomalu ani přihlásit,to neustále odklikávání je taky dobrý.. Netušíte jak to bloknout.Pouzívám prohlížeč Chrome.

radbarto
Registrace: 11/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

díky,řeknu našemu mladýmu,on se nato mrkne,já to tak dalece nezvládám..

karl75
Registrace: 2/2021

reklamu miluju

reklama je dnes bohuzel vsude.tomu se neda vyhnout. pred tim neuteces. jedine nikam nechodit. a rozhodne to neni tri za dve hodiny. ale tri za minutu. :))) 👎

kristian1
Registrace: 7/2016

@Petor58

Aj ja som sa zariadil.
Táto diskusia však nie je len o zariadení sa, ale aj o možných následkoch pre prevádzkovateľa. Pretože minimálne polovica bežných návštevníkov sa nemusí vedieť zariadiť a vyrieši to odchodom inde.

Frank11
Registrace: 2/2009

@kristian1

že bych ti to natočil kamerou a někam poslal??sem tady asi hodinu a 2x zatím

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@kristian1

další hodina a nic,žádná reklama,možná sem VIP

pierrepetr

@kristian1

tak dvě a půl hodiny a nic nepřidali

pierrepetr

@pierrepetr

Napis kazdu hodinu, ci nieco nepridali. :laughing:

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@pierrepetr

tak to ses asi VIP :)))
me to skace na kazdy klik.
pokud mas mrtvou obrazovku hodinu tak ti tam samozrejme nic nenaskoci 👍

kristian1

@pierrepetr

dve a pul hodiny koukal na nehybnou obrazovku a pak usnul :))) 👍

kristian1

@kristian1

mám tak 10 kliků za minutu,než přečtu všechny nové diskuze,teď sem tady půl hodiny a zatím nic

pierrepetr

@kristian1

zajímavé,když kliknu nahoře diskuse,tak vyskočí někdy

pierrepetr

@kristian1

sem tady asi hodinu,jednou vyskočila při kliku nahoře na diskuze,tak radši dávám o stránku z5 a nic nevyskakuje

pierrepetr

RE: Vyskakovací reklamy Parabola. cz

nic nevyskakuje, nic nevyskakuje ???
ale vyskakuje, sice ne reklama, ale spam prispevky top spammera tohto "fora" tu vyskakuju v kuse...

🔱3CY🔱

mirny
Registrace: 7/2009

@mirny

tak to nečti,pane chytrej

pierrepetr

jak to nemam necist, ked nas tu stale obstastnujes tvojimi bezobsaznymi vyplodmi, v kazdom moznom threade, clovek by si rad precital volaco v klude, ale neda sa, ty si vsade, vsade striehnes, dnom i nocou...

🔱3CY🔱

mirny

Toto je svobodně fórum a každý si může psát v rámci možností co chce. Ve dne nebo v noci. Jeho věc.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde
Registrace: 2/2018

iteze, len chudaci pouzivatelia sa potom musia prehrabavat kopou balastu, to som chcel naznacit kebys nepochopil nahodou, ale ved kazdy si urobi obraz sam...

🔱3CY🔱

mirny

I když taky se divím, proč toto téma má už 3 stránky. Rady byly hned na první straně a pak to o ničem psaní mohlo skončit. Dal jsem AdGuard z jejich domovské stránky (ne z Play) a mám pokoj od reklam i jinde. Dokonce i v některých aplikací.

Vu+Uno 4K Se, parabola 90cm, motor SG 2500, Nokia 8010, Skylink cz sk, Magenta tv, Sweet tv cz sk, Sledování tv, SkyShowtime, Netflix, MAX, Disney+, Prima+, IPTV.

milde

No škoda, že nikto nespomenul, že na akej platforme to využívate. Napríklad na PC pod Windowsom a aj Linuxom v Google chrome je tak ako písal pierrepetre, 2 reklamy za cca. hodinu a pol. Aj ja to tak mám. Na mobile reklama v každú chvíľu cez Chrome. Takže tak je to nejak. Keďže na mobile sem nechodím tak ma to netrápi :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Tak som na skúšku vypol AdGuard a po každom kliknutí jedna reklama za druhou... Rýchlo som ho zase zapol a je klid... Netreba však zabúdať, či boli reklamy pri inštalácii Windows, alebo neskôr, povolené cez nejaké rozšírenie... ;)

DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.

Maneto
Registrace: 9/2010
Galerie: Maneto

@petersk

přesně tak,snažím se pomoci a furt budou psát 2 za minutu,komu není rady,není pomoci

pierrepetr

@mirny

jinak kamaráde s někým si mě pleteš,jsem tady 15 let a z 99,9999% pouze v noci,měj se hezky

pierrepetr

@pierrepetr

me, scuzzi then

🔱3CY🔱

mirny

V Chrome jsem přešel na AdGuard a jedna jediná stránka hlásila stále problém. V AdGuardu je v menu položka Nahlásit problém. Tak jsem to tedy nahlásil a za pár dnů je klid i na té nahlášené stránce. R^

DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925

rom2005
Registrace: 9/2009

Na mobilu v Chrome bez AdGuard ani náhodou. Je sice v plné verzi placený, což někteří zdejší nechtějí, ale mám ho na 3 zařízeních Android i Windows, tak v pohodě.

milde
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra