ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Openbox SX6 HD a RTVS

Zdravím všetkých diskutujúcich.
Neviete niekto prečo mi na Openboxe SX6 HD nechce odkodovať RTVS 3? Je zaujímavá anomália lebo ostatné 1ka 2ka Šport idú! Neviete poradiť čím to môže byť? Joj šport samozrejme ide tiež. Už som reštart vyskúšal aj vymazať a znovu naskenovať a nič.
Je to zvláštne a ešte som sa s tým nestretol.

PS: Pre všetky od redakcie som dostal možnosť vrátiť si nick ale už z pridaním 77 lebo starý sa nedal použiť. Teda aby bolo každému jasné som tu naspäť starý THXKO ;)
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

FW, FW, a ešte raz FW!
Toto bude podľa mňa "kameňom úrazu" v nefunkčnosti dekódovania niektorých programov Skylinku z vyšším zabezpečením!
Len taká otázka?!
Idú ti programy napr. Lala, či Cannal+ Domo?
Apropo! Dúfam že sa tu bavíme o dekódovaní karty Skylink v internej čítačke stb? Nejaké share a podobné veci sem nepleť, pretože to už je o niečom inom!
Záverom dodám, že tento stb je už dávno za zenitom svojej popularity! V dnešných časoch to už pýta na na nový stb a to najlepšie s podporou HEVC, prípadne aj v 4K prevedení. Nečakaj žiadne zázraky od tvorcov fw, je to 8 rokov staré zariadenie.
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

A ty nevieš čítať však piše že stanice L2B mu idu nejde mu TROJKA ktorá L2B nepouživa.
uživatel
peto197601
Registrace: 3/2019
Příspěvků: 929
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peto197601

Ja čítať viem! Ale aj keď autor témy píše že mu funguje Jednotka HD, Dvojka HD, RTVS šport HD a Joj Šport HD, tak nič nepíše o ostatných programoch!!!
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Lala aj Domos idú normálne. Teda idú všetky len trojka nejde.
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@peto197601

Je totižto dosť dôležité, aby fw v stb dekódoval Irdeto a layer2b bezproblémovo na všetkých u neho dostupných programoch Skylinku.
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

@THXKO 77

A v stb je posledný dostupný fw?
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

Pozriem keď prídem z práce, už som sa fw nechytal dosť dlho.
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@THXKO 77

Posledný fw je zrejme FW 3.02.96 z mája 2019.
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

No je to možné, ale ani nemal som dôvod do teraz keď všetko išlo ok pozerať sa na niečo.
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Ono, ak budeš robiť upgrade fw, najlepšie je dať stb do továrenských nastavení a to pred a aj po upgrade fw. Potom všetko nanovo naladiť a nastaviť. Predpokladám že tam funguje na tom fw aj fastscan programov Skylinku?! ;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

Ďakujem za radu, stb poznám moc dobre. Mal som ho medzi prvými a viem že tovarko treba aj pred aj po. Áno má to fastscan ale radšej si zaraďujem podľa seba ;)
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Tak strácam trpezlivosť z openboxom. Zrejme ho pôjdem niečím nahradiť. Len netušim čím. Ak by boli nejaké nápady budem rád.
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@THXKO 77

Môj názor, stb, ktorý fičí na linuxe z E2!
Ale ak sa na to necítiš, tak jedine AB Cryptobox - pre mňa osobne tieto stb sú tiež low-end, ale pre laika si myslím, to stačí. ;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

@mmiriboy

Niečo snáď dobré vyberiem. Na Linux nie že sa necítim ale ešte som nikdy žiadny nemal. Nemám strach z linuxu, len mi asi vadí že sa nedajú upravovať programy v stb. Neviem nakoľko to je pravda ale robiť zmeny len cez pc nemá u mňa budúcnosť. Nehovorím že som starý ale skôr sa rád hrám z stb ako z pc ;)
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@THXKO 77

Já teď sousedce měním Arivu 103 za AB Cr.750 kvůli slovenským programům,tak jsem zvědavý.
uživatel
jjery
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 1 066
Odpověď v diskusním vlákně
 

@jjery

Ja si ale potrpím na kvalitu obrazu čo Cryptobox ani zďaleka nemá :-/
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Kvalitný obraz z nelinuxov mali iba openbox čo mi dosluhuje HD Box 9105+ ten ešte slúži v spálni, ale neriešim pokiaľ nebudú vysielať 4K zostane pokiaľ pôjde :lookaround:
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@THXKO 77

Programy se samozřejmě dají upravovat v Linuxovém přijímači,nebojte,tam se vyřádíte.

DM920 S2X dual+triple 2xS2X/T2,Skylink,AntikSAT,Experimental image+GP4,T90,125 USALS 75E-35W,universal+circular+Cband LNB,AX HD51 4k 2xS2+DVBSkyT330T2,Qviart LUNIX 4K,Octagon SF8008Gold OpenATV7.0,Egami10.1
uživatel
lz405
Registrace: 7/2006
Příspěvků: 777
Odpověď v diskusním vlákně
 

@THXKO 77

Ver, že zoznam programov sa dá upravovať aj cez DO stb, v tom nevidím žiaden problém! Samozrejme aj cez PC, alebo smartfón. Ale podstatné je to, že pre Linux stb je už dostupných kopec oscamov, ktoré zvládajú aj layer2b, t.j. vyššie zabezpečenie Irdeta, čo je pre teba to hlavné a podstatné! A taktiež jak obraz, tak aj zvuk je na linuxoch excelentný, čo pri drvivej väčšine low-end stb nie je samozrejmosťou.
A ďalšia vec, ak si vyberieš linux stb a kúpiš ho od renomovaného predajcu, tak ti príde takýto stb už nakonfigurovaný, t.j. zvyčajne minimálne úpravy a môžeš si veselo užívať jeho prednosti.
;)
uživatel
mmiriboy
Registrace: 7/2010
Příspěvků: 2 910
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Dobre teda vyskúšam niečo Linuxové. Dobré skúsenosti mám z ellanom, odtiaľ mi prišla aj Gibertina 150 a bez problém vtedy :8)
Samozrejme aj nejaké ŠTB som mal od nich a vždy nakonfigurovane bez problémov.
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Pardón myslel som stb, telefón si píše niekedy čo chce :)))
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Ešte ma napadá Amiko HD8260, neviete niekto akú má obraz čo sa týka kvality? Teda 1 výborný a 5 črep. Možno aspoň do spálne aj dvb-t2 (pre výpadok sat.signalu) a vie už hevc nebude až tak zlý. Na 140cm zrejme bude obrazovo nedostatočný :lookaround:
uživatel
THXKO 77
Registrace: 1/2022
Příspěvků: 83
Galerie: THXKO 77
Odpověď v diskusním vlákně
 

@THXKO 77

Na 140cm tv ber ten linux pokud cheš mít klidný spaní tak kup se slotem na modul. V ellanu ho koupit můžeš je to seriózní shop už jsem nakupival dávám ale přednost svýmu nastavení e2. To jejich mi nesedí je tam toho zbytečně moc.
uživatel
hogofogo11
Registrace: 9/2014
Příspěvků: 709
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

Vsadím se, že bys ve slepém testu nepoznal rozdíl mezi cryptoboxem a tím tvým hvězdně pruhovaným Openboxem. Ale protože se snažím dle Werichova rčeníneztratit s (nevhodné slovo)em víc než 30s, aby z debaty neodcházeli dva (nevhodné slovo)i, tak ti prostě jen popřeji do nového roku..

Znova osmnáctku v osmiválci
uživatel
Tomik535
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 15 070
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Openbox SX6 HD a RTVS

No ještěže tu funguje ten deme.nt filtr :))

Znova osmnáctku v osmiválci
uživatel
Tomik535
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 15 070
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra